- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρωτάθλημα Γυναικών
Κούρος – Καρλόβασι  55-26.
Δύο στα δύο για τις γυναίκες του Κούρου
Μόνο στο 1ο ημίχρονο υπήρχε ενδιαφέρον στο παιχνίδι κι ενώ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ο Κούρος στο 1ο ημίχρονο πιέστηκε αρκετά από το Καρλόβασι που έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Στο 2ο ημίχρονο όμως ο Κούρος βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο, ενώ το Καρλόβασι αντιμετώπισε δυσκολία στις επιθέσεις του με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλά στο σκορ.
Πολύ καλές από τον Κούρο οι Μαναβή (εντυπωσιακή με 4/4 τρίποντα) και η Βελακούλη, ενώ από το Καρλόβασι οι Σαράντου – Φωκά – Kαλαντζή
Τα δεκάλεπτα: 12-16, 18-12, 45-16, 55-26.
ΠΜΑΣ Κούρος (Κώτσιος): Δαβιτίδου 10, Σεβαστή, Παλαιγεωργίου, Ηλιάδη 4, Δογάνη, Μαναβή 18 (4), Φώτη 6, Σιγανού 2, Βελακούλη 13, Νομικού 2.
ΑΣ Καρλόβασι (Παρπόρης): Ζαρονικόλα, Πλύτση 2, Ατζεμιάν Μ. 2, Σαράντου, Ατζεμιά Στ., Σαμαλτάνη 2, Σαράντου 8, Φωκά 6, Παλαπουγιούκ, Καλατζή 4, Λυμπέρη 2.
Διαιτητές: Βουδιώτης Μίλτος.
Μετά και τη δεύτερη νίκη της ομάδας του Κούρου όπου έκανε το σκορ 2-0 με αντίπαλο το Καρλόβασι, στον τελικό ο Κούρος θ’ αντιμετωπίσει τον Ίκαρο σε μονό αγώνα όπου εκεί θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας. Η ημερομηνία του αγώνα θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πηγή www.samosbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: