- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012


ΑΕ Καρλόβασι 
Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου 
Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ. Καρλοβάσου  θα ήθελε  να ευχαριστήσει θερμά τους κύριους Παύλο Παυλή , Γιώργο Παπαθεοδώρου,  Κώστα Σκόρπου, Κώστα Στεφάνου, Παναγιώτη Δημητράκη, Πέτρο Ζέρβα και  Νίκο Βακάκη  για την οικονομική βοήθεια προς τον σύλλογο βοηθώντας τον να ξεπεράσει το πρόβλημα για την συμμέτοχη του στο τοπικό πρωτάθλημα. Επίσης το Δ.Σ.  της Α.Ε. Καρλοβάσου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σάμου Νίκο Βακάλη  για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια για την συμμετοχή της ομάδος μας στο τοπικό πρωτάθλημα χωρίς την βοήθεια του οποίου θα ήταν  αδύνατον  κάτι τέτοιο.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας  να μην ανησυχούν και η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας το μειονέκτημα της αρνητικής βαθμολογίας και τους καλούμε να ενισχύσουν και να βοηθήσουν την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορούν γιατί βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των άλλων συλλόγων.
Επίσης θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι παρά την άτυχη περσινή χρονιά  και τα προβλήματα που μας δημιούργησε όταν κληθούμε ως πρωταθλητές να κάνουμε το καθήκον μας δε θα το απεμπολήσουμε όπως άλλωστε κάναμε σε όλη την πολύχρονη ιστορία μας.
Εκ του διοικητικού  συμβούλιου
της Α.Ε.  Καρλόβασι 20/08/2012

1 σχόλιο:

Velonakis είπε...

Όσον αφορά τη τελευταία παράγραφο, το καρλοβασι, είναι η μοναδική ομάδα που δέχτηκε να συμμετάσχει σε Δ εθνική...και γι αυτό αξίζει συγχαρητήρια.