- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ    ΄΄ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ΄΄
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931       ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ
Ακαδημίες ποδοσφαίρου & μπάσκετ
Αγαπητοί γονείς,
με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 17 Αυγούστου 2012 , ο αθλητικός όμιλος ‘’ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ’’, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας, μπήκε σε μια καινούρια εποχή.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. , οραματίζονται ένα αθλητικό σωματείο που θα είναι η αφετηρία για την πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του νησιού μας, ένα υγιές αθλητικό σωματείο όπου θα υπάρχει προγραμματισμός και σχέδιο, με σκοπό να γίνει πόλος έλξης για τη νεολαία.
Έχοντας την εμπειρία χρόνων, σας καλούμε να φέρετε τα παιδιά σας να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν παίζοντας κάποιο από τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Οι προπονήσεις μπάσκετ πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00-19:00 , και του ποδοσφαίρου στο ιδιόκτητο γήπεδο μας το οποίο διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα κάθε Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 15:00-16:30 (για τις μικρές ηλικίες οι προπονήσεις θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή) .
Τηλ. Πληροφοριών : 6973-306319 Καρράς Ευάγγελος, 
6942-020583 Τσιτσινάκης Ιωάννης
Με εκτίμηση  Καρράς Ευάγγελος   Πρόεδρος Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: