- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αγώνας κυπέλλου ημιτελικός. Ο Ίκαρος στον τελικό ( Βίντεο)

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού – ΠΑΣ Ίκαρος :1-2. Ο Ίκαρος στον τελικό
την προσεχή Τετάρτη (27/3 στο Στάδιο Πυθαγορείου)  θα αντιμετωπίσει
τον Πυθαγόρα. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει  η έδρα του τελικού.

Ο Ίκαρος  πανάξια στον τελικό ήθελε περισσότερο από την ΑΕ . Βαθ.Πανσ/κού το παιγνίδι και την πρόκριση και την πήρε.Έπαιξε έξυπνα αξιοποίησε  τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έτσι πέτυχε μια μεγάλη νίκη πρόκριση και θα διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό με αντίπαλο τον Πυθαγόρα.  
Το α΄ ημίχρονο και στο  10΄ η ΑΕ . Βαθ.Πανσ/κού προηγήθηκε 1-0 με  γκολ του Σιαφίλιου με κεφαλιά μετά από πάσα του Ρουσάν.  Στο 37΄ ο Μπρατσής με κεφαλιά  έκανε το 1-1.
Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕ . Βαθ.Πανσ/κού μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και αφού στο 58΄και στο 61΄ έχασε δυο κλασσικές ευκαιρίες  με τον Σιαφίλιο  το σουτ που επιχείρησε  αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ίκαρου Αγγέλικας  και ο Σεβαστάκης σε τετ α τετ  έστειλε την μπάλα  άουτ.
Σε αντεπίθεση στο 65΄ ο Τααμπής πέτυχε το  1-2 μετά από σέντρα  του  Κοτσορέ.
Στο 75΄ο Σιαφίλιος χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν  σε τετ α τετ   με τον Αγγέλικα το πλασέ που έκανε έστειλε τη μπάλα σύριζα από το δοκάρι  άουτ.
ΑΕ Βαθ.Πανσ/κού: Θηριανός, Μανός, Λυγνός, Παπαχρήστου, Σεβαστάκης, Σιαφίλιος, Μούτσος, Κουλούρης, Γρηγορίου, Ρουσάν, Μπαλατσός.
Π.Α.Σ. Ίκαρος:  Αγγέλικας, Μπρατσής, Χερουβής, Τσαμπής, Χατζηλάμπρου, Παραλλίμος, Λούλος, Κοτσορές, Τσαρνάς, Περρής και Πετσέτας


 

Δηλώσεις  του προπονητή του Ικάρου  Στρατή Λακιού 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: