- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Βόλεϊ γυναικών η Αναγέννηση Σάμου πάει Σαντορίνη να αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ ανόδου της Ζ' Περιφέρειας

Η Αναγέννηση Σάμου   θα αγωνιστή στα  μπαράζ της  Ζ' Περιφέρειας βόλεϊ γυναικών  για την ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει  είναι οι Α.Ο. Θήρας  Σαντορίνης , Τελχινίς Ρόδου και Παγγεραγωτικός Μυτιλήνης . Οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν από τις 8-12 Μαΐου 2013 στο Κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Εντείνει την προετοιμασία της για τους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α2 κατηγορία των γυναικών η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αναγέννησης Σάμου, η οποία θέτει για πρώτη φορά υψηλούς στόχους ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του προνομιούχου εισιτηρίου.
Η Αναγέννηση, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου   Τελχίνι Ρόδου  τη 2η Αγωνιστική τη πρωταθλήτρια Μυτιλήνης Παγγεραγωτικό  και την 3η Αγωνιστική τη πρωταθλήτρια Κυκλάδων ομάδα της Σαντορίνης Α.Ο. Θήρας  .


Η Αναγέννηση Σάμου Ευχαριστεί θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους

Ο υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος, οι προπονητές και οι αθλήτριες ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν μέσω χορηγιών την ομάδα Βόλεϊ και γενικά τα τμήματα: Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, επώνυμους και ανώνυμους φίλους που επίσης συμβάλουν όποτε τους ζητηθεί να βοηθήσουν για της ανάγκες του συλλόγου. 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Μετά τη διεξαγωγή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βόλεϊ όπου η ομάδα μας η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τερμάτισε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και με τα νικηφόρα αποτελέσματα των πλέι οφ για το πρωτάθλημα Γυναικών Σάμου η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα για τη φετινή χρονιά.
Για αυτό και εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς συνδράμουν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστήσει ο σύλλογός μας στα τοπικά πρωταθλήματα Βόλεϊ, αναπτύσσοντας παράλληλα και τα τμήματα υποδομών.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την υπέρ-πολύτιμη προσφορά τους χορηγούς:
«Χρυσοί» χορηγοί:
 

1) Κοινωνικές υπηρεσίες ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
2) Φυσικοθεραπεία Αριστείδης ΗΛΙΑΔΗΣ
3) Ξυλουργικές εργασίες Γεώργιος ΑΝΤΩΝΟΥΣΟΣ
4) SAMOS OIL MEΠΕ πρατήριό καυσίμων ΕΚΟ
5) Ποτοποιία Παναγιώτης ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ
6) Πέτρος ΓΡΥΛΟΣ πρώην δήμαρχος Σάμου
7) Θέμος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Συμβολαιογράφος Σάμου
8) HONTOS SENTER
9) SOSIAL Γιάννης ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
10) AIXMH graphics Γιάννης ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
11) ekptotiko.gr
12) INTEAL KAFE
13) AEOLIS Ελισαίος ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
14) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Νίκος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
15) ΣΤΑΝΤΣΟΣ Γεώργιος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
16) Πιτσαρία APALOYZA
17) Beach volley Νίκος ΣΤΕΦΑΝΗΣ
18) Νίκο & Μανώλη Γαρουφαλή
Ο υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ
Γενικός Έφορος
Γεώργιος Αβραμίδης






 
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: