- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μπάσκετ; Ποιο μπάσκετ… Λίγο «τσίπα» δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…



Τελικά στην Ελλάδα του 2013, πλέον όπως έχουν τα πράγματα, όλοι βιώνουμε (μικροί – μεγάλοι) την μεγάλη σήψη της κοινωνίας, των θεσμών. Βιώνουμε μια Ελλάδα, διαφορετική από αυτή που ξέραμε, τουλάχιστον εμείς οι μεγαλύτεροι. Βιώνουμε μια Ελλάδα, όπου οι λίγοι και εκλεκτοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν τα διάφορα οφέλη.

Τουλάχιστον όλα τα παραπάνω γνωρίζαμε ότι γινόταν σε πολλούς χώρους και λιγότερο στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ακόμα λιγότερο στο χώρο του ερασιτεχνικού μπάσκετ.

Πολυκράτης 2013. Μια ομάδα που εκφράζει έναν ολόκληρο Νομό, μια ομάδα που παλεύει με νύχια και δόντια ν’ αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα και να προάγει το άθλημα, γίνεται έρμαιο στα χέρια και τα γαμψά νύχια ορισμένων αρπακτικών του κεντρικού Αθηναϊκού κράτους.
Την ομάδα του Πολυκράτη αλλά και τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας, ταλανίζει μια απόφαση που ενώ έπρεπε να είχε παρθεί πριν πέντε (5) μήνες (ένσταση Μίλωνα κατά Πολυκράτη για αποτέλεσμα), κάποιοι αποφάσισαν να ψηλαφίσουν και πάλι την υπόθεση έτσι ώστε επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά στις ομάδες του Μίλωνα και της Πέντέλης, να πάρουν τους ανάλογους βαθμούς που χρειάζονται μέσα από «μυστικές συνεδριάσεις» σε ύποπτα γραφεία, που σίγουρα θα διαθέτουν και μαύρες κουρτίνες για να μην φανερώνονται τα σκοτεινά τους σχέδια.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013. Η Ε.Ο.Κ. ανακοινώνει την επανάληψη του αγώνα Πολυκράτης – Μίλωνας την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στη 1 το μεσημέρι.

Τρίτη 23 Απριλίου 2013. Από ρεπορτάζ που έρχεται από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες (διότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο), σε γραφείο της μια παρέα τεσσάρων (4) ατόμων, συνωμοτεί κατά του Πολυκράτη και με μία απόφαση (που αδειάζει νομικούς – δικαστές κλπ), αφαιρούνται οι βαθμοί της νίκης από τον Πολυκράτη και δίνονται στον Μίλωνα και φυσικά ευνοείται και η Πεντέλη. Μοναδικός χαμένος ο Πολυκράτης που υποβιβάζεται.

Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θα πούμε τίποτα. Αυτά είναι τα γεγονότα μέχρι στιγμής. Πάντως την Τετάρτη (24/04) στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, θα συνέλθει σε συνεδρίαση και πάλι το δευτεροβάθμιο όργανο της Ε.Ο.Κ. καθώς και νομικοί σύμβουλοι που θα κρίνουν τελειωτικά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Για τις προθέσεις που είχαν οι ομάδες του Μίλωνα και της Πεντέλης το είχαμε γράψει σε άρθρο από τις 8 Απριλίου 2013.

Τη συγκεκριμένη στιγμή ο καθένας με τον τρόπο του πρέπει να κοινοποιήσει το πρόβλημα του Πολυκράτη όπου μπορεί και να το αναδείξει ως μείζον πρόβλημα αθλητικού συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι διαβάζουνε και ακούνε:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου – Ικαρίας – Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος.
Η βουλευτής κ. Αγνή Καλογερή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους.
Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος Θάνος.
Οι έχοντες την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Σάμου στη Βουλή.
κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης της Νέας Δημοκρατίας.
κ. Τέρενς Κουίκ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
κ. Γρηγόρης Ψαριανός της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Διάφοροι πολιτευτές όλων των κομμάτων που θέτουν υποψηφιότητα στη Σάμο.
Στο φινάλε ποιοι κάνουνε κουμάντο; Η υστεροβουλία κάποιων ανθρώπων ή οι νόμοι του Κράτους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: