- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ : Τουρνουά Προπαίδων


Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Τους αγώνες Πρωταθλήματος Υποδομής Κατηγορίας Προπαίδων αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013 με τους εξής όρους :

1. Δικαίωμα συμμετοχής :
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣ.

2. Σύστημα διεξαγωγής:
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε μονούς αγώνες ενός (1) Γύρου με κατανομή ισάριθμων αγώνων εντός και εκτός έδρας για κάθε Σωματείο.

3. Δήλωση συμμετοχής – Ημ/νία έναρξης αγώνων:
Κάθε Σωματείο για να δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα έχει την υποχρέωση να υποβάλει στην ΕΠΣ κανονικά συμπληρωμένο το έντυπο Δήλωσης που επισυνάπτεται στη παρούσα το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη 30/4/13 (η υποβολή γίνεται και με Fax).
Η ημ/νία έναρξης των αγώνων θα καθορισθεί με απόφαση της Επιτροπής Πρωτ/τος της ΕΠΣ.

 4. Έδρα Σωματείου:
Η έδρα (Γήπεδο), όπου θα αγωνίζεται το Σωματείο, δηλώνεται μέσω του Εντύπου της Δήλωσης Συμμετοχής

5. Προγράμματα αγώνων – Διάρκεια – Ημέρες, ώρες τέλεσης αγώνων:
Οι αγώνες θα τελούνται βάσει Προγρ/των, που θα καταρτίζονται από την Επιτροπή Πρωτ/τος της ΕΠΣ και θα κοινοποιούνται έγκαιρα στα Σωματεία.
Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 60΄ διαιρούμενα σε δύο (2) ημίχρονα των 30΄το καθένα.
Οι μέρες τέλεσης των αγώνων θα είναι κατά βάση Σαββατοκύριακα ή Τετάρτες αλλά θα είναι δυνατή η αλλαγή τους έπειτα από συνεννόηση των αγωνιζόμενων Σωματείων και σχετική έγκριση της Επιτροπής Πρωτ/τος της ΕΠΣ, η οποία θα ειδοποιείται για το σκοπό αυτό έγκαιρα.

 6. Υποχρεώσεις γηπεδούχων Σωματείων – Διοργανώτριας (Γιατροί, Διαιτητές):
Τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν την υποχρέωση διάθεσης των Γηπέδων που έχουν δηλώσει ως έδρα τους με δική τους μέριμνα και ευθύνη.
Επίσης τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν υποχρέωση ύπαρξης φαρμακευτικού υλικού καθώς και φορείου για μεταφορά τραυματιών ποδ/στών.
Η διοργανώτρια ΕΠΣΣ έχει την υποχρέωση ορισμού ενός (1) Διαιτητή της για τη διεύθυνση του αγώνα καθώς και για τη διάθεση Γιατρού σε κάθε αγώνα με δική της μέριμνα και δαπάνη.
Όταν δεν παρουσιάζεται Γιατρός για οποιονδήποτε λόγο πριν την έναρξη του αγώνα, αυτός δεν διεξάγεται και η μη διεξαγωγή αποτελεί ευθύνη του Διαιτητή.

 7. Υποχρεώσεις Σωματείων για τη συμμετοχή ποδ/στών τους στους αγώνες:
Στους αγώνες του Πρωτ/τος επιτρέπεται η συμμετοχή ποδ/στών που έχουν γεννηθεί από 1/1/1999 και εφεξής και με υποχρέωση των Σωματείων να συμπεριλαμβάνουν στην 11άδα της ομάδας τους μέχρι τρεις (3) το πολύ ποδ/στές που να έχουν γεννηθεί έως και 31/12/1999 καθώς και δύο (2) ποδ/στες που να έχουν γεννηθεί έως και 31/12/2001.
Επίσης επιτρέπεται η συμμετοχή στις ομάδες δύο (2) έως και τριών (3) κοριτσιών με ηλικίες αντίστοιχες με τις παραπάνω.
Η απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες ποδ/στων που οι ηλικίες τους είναι εκτός των παραπάνω ορίων αποτελεί ευθύνη του Διαιτητή κάθε αγώνα, ο οποίος δεν αρχίζει τον αγώνα αν επιχειρείται να δηλωθεί ποδ/στής ή ποδ/στές, που ανήκουν σ΄αυτή την κατηγορία και υπάρχει άρνηση του Σωματείου να τους διαγράψει από το Φ.Α.
Στο Φύλλο του αγώνα κάθε Σωματείο μπορεί να δηλώσει μέχρι είκοσι (20) ποδ/στές.
Οι αλλαγές ποδ/στών κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ελεύθερες και σε απεριόριστο αριθμό.

8. Προσέλευση ομάδων στο Γήπεδο – Μπάλες :
Οι ομάδες υποχρεούνται να παρουσιάζονται στο Γήπεδο τουλάχιστο 30΄πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης των αγώνων.
Κάθε αγωνιζόμενο Σωματείο υποχρεούται να διαθέτει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τουλάχιστο τέσσερις (4) μπάλες μεγέθους Νο 4 (4άρες)

 9. Φύλλα αγώνων – Δήλωση ποδ/στών σε αυτά – Καταστάσεις Υγείας:
Τα Φ.Α. συντάσσονται σε τέσσερα (4) αντίγραφα.
Για τη δήλωση ποδ/στη στο Φ.Α υποχρεωτικά απαιτείται ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ ή Πιστοποιητικό Γέννησης Δήμου με φωτογραφία και θεώρηση πάνω σ’ αυτό για την ταυτοπροσωπία (από Δήμο ή ΚΕΠ).
Απαγορεύεται η δήλωση ποδ/στη – ποδ/στών χωρίς ύπαρξη ενός από τα δύο παραπάνω δικαιολογητικά, ενώ ο έλεγχος αποτελεί υποχρέωση του Διαιτητή καθώς και η απαγόρευση συμμετοχής αν επιχειρείται η δήλωση χωρίς δικαιολογητικό.
Επίσης η συμμετοχή των ποδ/στών απαγορεύεται αν δεν συμπεριλαμβάνονται σε Κατάσταση Υγείας, που θα καταθέτει υποχρεωτικά το Σωματείο στον Διαιτητή πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.
Επιτρέπεται η συμμετοχή ποδ/στων Σωματείων που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση με την απαραίτητη προϋπόθεση την έγγραφη Δήλωση Συναίνεσης των Σωματείων αυτών για συμμετοχή τους σε συγκεκριμένο Σωματείο ή Σωματεία που συμμετέχουν.  

 10. Βαθμολογία – Βαθμολογική Κατάταξη Ομάδων – Πρωταθλήτρια ομάδα:
Δεν θα υπάρξει βαθμολογία των ομάδων ούτε βαθμολογική κατάταξη.
Επίσης δεν θα υπάρξει ανάδειξη Πρωταθλήτριας ομάδας.

 11. Έντάσεις
Δεν επιτρέπεται η υποβολή ενστάσεων στους αγώνες του Πρωτ/τος.

 12. Έπαινοι
Μετά τη λήξη των αγώνων του Πρωτ/τος θα απονεμηθούν γραπτοί έπαινοι σε κάθε ποδ/στη που συμμετείχε στους αγώνες του Πρωτ/τος με μέριμνα της διοργανώτριας.
Οι εν λόγω απονομές θα πραγματοποιηθούν κατά την τελευταία αγωνιστική μέρα της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Καρλοβάσου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: