- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

13ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ Α.Ο. Πολυκράτη

Δελτίο τύπου με αφορμή το 13ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ του Α.Ο. Πολυκράτη 16/6/2013   
Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 13ο του τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ το  Κυριακή 16 Ιουνίου  2013 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !

       Το τουρνουά αυτό που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια που σκοπό έχει την  ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι ΄΄ δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, ΄΄ αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα  και η συμμετοχή αυτή την φορά είχε μια ιδιαιτερότητα, τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την ζωγραφική και το σχέδιο καθώς σε μια κόλλα χαρτί Α4, που τους παρείχε ο διοργανωτής, ζωγράφισαν ή σχεδίασαν κάτι σχετικό με το βόλεϊ ή την ομάδα τους και στο τέλος τοιχοκολήθηκαν απο τον διοργανωτή για να έχουν οι γονείς την δυνατότητα να απολαύσουν τις δημιουργίες των παιδιών. 
Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2000  έως  31-12-2006 ! 
Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Α.Σ. Αναγέννηση Σάμου (με οκτώ ομάδες  κοριτσιών), ο Α.Σ. Ερμής Σάμου (με τρεις ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου (με πέντε ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών)!!! Συνολικά  συμμετείχαν  67  παιδιά  ( 62 κορίτσια και 5 αγόρια ) ! 

         Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από την πλευρά του τα σωματεία και τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, γραμματεία  προγράμματος  αγώνων,  τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και  κατανόηση  που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή ! 

         Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και δίνοντας ραντεβού για το την επόμενη σεζόν περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη !

Με  αθλητικούς  χαιρετισμούς  !


 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: