- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Α.Ο. Πολυκράτη

Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ   Πυθαγορείου
Δελτίο τύπου με αφορμή το 14ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ του Α.Ο. Πολυκράτη 22/12/2013 
 Πυθαγόρειο 23/12/2013

 Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 14ο Χριστουγεννιάτικο του τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ την  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  2013 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !

       Το τουρνουά αυτό που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια που σκοπό έχει την  ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι ΄΄ δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, ΄΄ αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα  και η συμμετοχή, έτσι λοιπόν όπως και πέρσι τέτοια εποχή οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2001  έως  31-12-2007 ! 

Είχαμε συμμετοχή  και του Ιωνικού  Καρλοβάσου  με δύο ομάδες κοριτσιών !

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από την πλευρά του τον Ιωνικό που για μία ακόμα φορά μας τίμησε με την παρουσία του και τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και  κατανόηση  που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !

Παράλληλα διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο bazaar με γλυκά που έφτιαξαν οι γονείς των παιδιών για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα !

Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και σοκολατένιων γλυκών σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και με την ευχή για Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το 2014!
Με  αθλητικούς  χαιρετισμούς  !
 
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: