- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το ποδόσφαιρο το έχετε ήδη θάψει φέτος με την αναστολή των πρωταθλημάτων. Ο στίβος όμως, γιατί να μην μπορεί να γυμνάζεται;

Κύριοι των αθλητικών πεπραγμένων της Σάμου, όπως κάθε χρόνο εδώ και κάποιες δεκαετίες στο αθλητικό δημοτικό γήπεδο Σάμου γίνονταν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μέσα σε αυτό το στάδιο γίνονταν οι προπονήσεις των αθλητών του στίβου, όπου όλα αυτά τα χρόνια (ο στίβος) έχει αναδείξει Πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες και προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητικό κόσμο του νησιού.
Κάποια μέρα (εν έτη 2013) κατάλαβαν ότι όλα τα στάδια-γήπεδα του νομού Σάμου δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας και είναι επικίνδυνα και έπρεπε να γίνουν κάποια έργα, που καλώς ξεκίνησαν. Όσο αφορά το συγκεκριμένο στάδιο της πρωτεύουσας του Νομού μας, αυτό και αν δεν πληροί τους όρους λειτουργίας.!!!!!!  Στο οποίο είχα αναφερθεί επανειλημμένος εδώ και χρόνια στον έντυπο και ραδιοφωνικό τύπο.
Το έργο τελικώς ξεκίνησε με σκοπό να αποπερατωθεί και να πάρει  το στάδιο άδεια λειτουργίας. Το έργο αυτό έχει ημερομηνία παράδοσης; Αν ναι πότε είναι αυτή; Γιατί με τον ένα και μοναδικό εργάτη, που ασχολείται με ένα έργο που κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε είδη να έχει  παραδοθεί, η πιθανότητα να τελειώσει το έργο αυτό σύντομα είναι απειροελάχιστη.
Σας αναφέρω τα παραπάνω γιατί όλα τα παιδιά, που ασχολούνται με τον αθλητισμό και χρησιμοποιούσαν καθημερινά για τις προπονήσεις τους το συγκεκριμένο στάδιο, έχουν κλειστεί στο σπίτι παίζοντας ηλεκτρονικά ή είναι στις καφετέριες. Το ποδόσφαιρο το έχετε ήδη θάψει φέτος με την αναστολή των πρωταθλημάτων. Ο στίβος όμως που οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις του ξεκινάνε σε δυο μήνες, γιατί να μην μπορεί να γυμνάζεται; Γυμναζόμαστε δεξιά - αριστερά στους δρόμους  με οποιοδήποτε κίνδυνο τραυματισμού, γυμναζόμαστε γύρω γύρω μέσα στο κλειστό γυμναστήριο και κάποιοι προπονητές μας ανέχονται (και τους ευχαριστούμε πολύ), μα κάποιοι άλλοι μας κατατρέχουν, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα. Έχοντας μόνο την ψευδαίσθηση ότι θα λειτουργήσει σύντομα το στάδιο.
Εύχομαι να εισακουστούμε και να ξεκινήσουν, όλα μαζί τα παιδιά μας τις προπονήσεις στο στάδιο λίαν συντόμως, αλλά θέλει και εσείς να "σπρώξετε"  προς αυτή την κατεύθυνση και με τα δυό χέρια.
Ευχαριστώ πολύ, αν και ήθελα να ήμουν ποιο καυστικός. (Τσικριτέας Γρηγόριος - Πετυχάκης Ευάγγελος - Μαλλές Χρήστος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: