- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Μπαράζ ανόδου γ΄ εθνικής 2015 10ος όμιλος 2η Αγωνιστική: Πυθαγόρας– Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3

Αν και προηγήθηκε ο Πυθαγόρας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Διαγόρα  Αγ. Παρασκευής  Λέσβου στα  πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη  γ΄ εθνική.
Στο 6' πρώτη ευκαιρία του αγώνα  για τον Διαγόρα αλλά το σουτ του Παπαδόπουλου αποκρούει ο Σκουδριάνος τερματοφύλακας του Πυθαγόρα.
Στο 9' σουτ του Κάρσα μόλις άουτ,  το 1-0 πέτυχε ο Κάρσας στο 14΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 31΄χαμένη ευκαιρία για τον Πυθαγόρα για το 2-0 ο Τσεβά έφυγε στην αντεπίθεση βγαίνει  τετ α τετ με τον Βογιατζή  πλασάρει άουτ .
Το 1-1 έκανε στο  39' ο Παπαδόπουλος μετά από  σέντρα του Βαμβουκλή.
Στο 43΄ δοκάρι για τον Πυθαγόρα με τον Ιωαννίδη στη συνέχεια της φάσης ο  Φιλιάνος έφυγε στην αντεπίθεση και χάνει μεγάλη ευκαιρία μόνος με το τερματοφύλακα   πλασάρει ψηλοκρεμαστά  αλλά η μπάλα φεύγει  άουτ.
 Στην επανάληψη και στο 51΄  χαμένη ευκαιρία για τον  Διαγόρα  μετά από κόρνερ του Χατζηκυριακού  μόνος ο Φιλιάνος στέλνει τη μπάλα  άουτ,  στο  62΄απάντησε ο Πυθαγόρας  στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων  όταν ο Κατσίκας  πέρασε στην  αντεπίθεση  την κατάλληλη στιγμή γύρισε  τη μπάλα  στον Κοκκινάκη αλλά το πλασέ που επιχείρησε  έφυγε λίγο άουτ. 
Το 1-2 πέτυχε  ο Διαγόρας  με πέναλτι στο 76' ο διαιτητής είδε  χέρι μέσα στην περιοχή  από τον  Σαράντου με την συμβουλή και του βοηθού του,  το  πέναλτι εκτέλεσε  εύστοχο  ο Βαμβουκλής ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το τελικό 1-3   80΄ με απαθείας  φάουλ από πλάγια.
Πυθαγόρας:  Σκουδριάνος,  Σαπουνάς,  Μαστρογιάννης,  Κοντάρας,  Ιωαννίδης,  Μακρής Σαράντου , Ευαγγέλου, Κοκκινάκης, Κάρσας, Τσεβάς
Διαγόρα : Βογιατζής , Μουτζούρης,  Γκίατα,  Μπαξεβάνης,  Τριλιανός,  Χατζηκυριάκος
 (87΄ Μπίρης) , Μαραγκός,  Πουλασιχίδης,  Παπαδόπουλος,  Βαμβουκλής (83΄Κουτλής)  , Φιλιανός (78΄ Σπάρταλης).   Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: