- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μπαράζ ανόδου Γ΄ Εθνικής 3η αγωνιστική 10ος όμιλος : Πανναξιακός - Πυθαγόρας 3 -0

Το δώρο που έλαβε τη Κυριακή ο Πανναξιακός από τη Χίο δεν πήγε .χαμένο. Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά νίκησε εύκολα 3-0 τον Πυθαγόρα στη Νάξο και με τη λήξη του πρώτου γύρου των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία φιγουράρει στη κορυφή του 10ου ομίλου με 7 βαθμούς με Κανάρη και Διαγόρα να τον ακολουθούν με 5 και 4 αντίστοιχα.
Ο Γιάννης Κούτρος ήταν ο.. εκτελεστής της ημέρας καθότι σημείωσε χατ τρικ (8ο, 36ο και 64ο λεπτό) με τον Αντώνη Κατσούδα να είναι ο άνθρωπος που του έδωσε τις δύο εκ των τριών ασίστ ενώ το πρώτο γκολ σημειώθηκε μετά από σέντρα του Κωτσαρή με τους φίλους του Πανναξιακού να φέρνουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση με τον Κανάρη πριν από μερικές ημέρες.
Πλέον στον Πανναξιακό κρατάνε χαμηλούς τους τόνους, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα τραυματισμών και κοιτάνε το επόμενο εντός έδρας κομβικό παιχνίδι της Πέμπτης (15:00) με τον Διαγόρα, όπου σε περίπτωση νίκης ο Πανναξιακός και ο Κανάρης θα είναι πλέον οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο Πυθαγόρας δικαιούταν κάποιο τέρμα στο παιχνίδι, όταν ειδικά το σκορ ήταν 1-0 στο 23΄ και είχε μοναδικό τετ α τετ με τον Κάρσα που εξουδετέρωσε ο Τσουκαλάς.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Γαλάνης (70' Καρούσης), Παπανικολάου, Κουφόπουλος, Χαμηλοθώρης, Ντάσιος (90ο Ανεβλαβής), Κωτσαρής, Λίκα, Κούτρος, Κατσούδας (87ο Πιτταράς)

Πυθαγόρας (Αναγνώστου): Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης, Κοντάρας, Ιωαννίδης, Σαράντου , Ευαγγέλου, Μακρής, Κοκκινάκης (42ο Βελωνάκης), Κάρσας (86ο Ευγενικός), Τσεβάς.  (
Γράφτηκε από τον  )

Δεν υπάρχουν σχόλια: