- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μπάσκετ: Αθλέων Δελτίο Τύπου

Μία ξεχωριστή εκδήλωση με έντονες συγκινήσεις και ηχηρά μηνύματα για τον αθλητισμό της Σάμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο ΚΔΓ Βαθέος. Το σωματείο μας πραγματοποίησε τον αγιασμό - εγκαίνια του όπου είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο. 
Μετά το πέρας του αγιασμού διεξήχθη ομιλία της προέδρου κ. Κιλουκιώτου Αλεξάνδρας δίνοντας το στίγμα της για τους μελλοντικούς στόχους της ομάδος. Ακολούθησαν ομιλίες και βράβευση του κ. Παπαδόπουλου από τους κ.κ. Δήμαρχο Σάμου και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ. Μετά τα τελετουργικά ο κ. Παπαδόπουλος υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του ενώ ύστερα πραγματοποιήθηκε ημίωρη προπόνηση από τον ίδιο στις ακαδημίες του ΑΘΛΕΩΝ . Με το πέρας αυτής έγινε δεύτερη προπόνηση σε προσκεκλημένα παιδιά άλλων ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν την όλη εκδήλωση.

Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε :
Τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο που μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί κοντά μας σε αυτή τη νέα δύσκολη αρχή και να απονέμει εκ μέρους μας την πλακέτα του σωματείου στον κ. Παπαδόπουλο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Ευχόμαστε το όραμα του να γίνει πραγματικότητα και να δούμε τη Σάμο πολιτιστική πρωτεύουσα 2021.

Την πρόεδρο του ΔΟΠΟΝΝΑΣ κ. Ανδρεάδου Άννη που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την εκδήλωση μας μέχρι το τέλος αυτής μας στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της. 
Τον Συντονιστή Αθλητισμού κ. Σβερκίδη Νίκο που μας τίμησε με την παρουσία του και φροντίζει για την σωστή και υγιής λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σάμου. 

Τον κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο που μας << ανέβασε >> επίπεδο όχι μόνο με την παρουσία του αλλά κυρίως με τις πολύτιμες συμβουλές του ως προς την γενική λειτουργία του σωματείου μας.

Το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού και τίμησε με την παρουσία του τον πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου.

Τα παιδικά - εφηβικά τμήματα του Πολυκράτη και του Κούρου που βρέθηκαν κοντά μας ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν και ενεργή συμμετοχή στην προπόνηση ( οι υπόλοιποι αγωνίζονταν το βράδυ στους αγώνες κυπέλλου ) .

Τα μαζικά μέσα ενημέρωσης που μας έδωσαν βήμα βάζοντας το λιθαράκι τους για την άρτια επιτυχία της εκδήλωσης και είναι πάντα κοντά σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του νησιού μας.

Όμως το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους γονείς και τους μικρούς αθλητές της ομάδος που αν και ακόμη βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα λειτουργίας , μας εμπιστεύτηκαν , βρίσκονται κοντά μας και μας κάνουν καθημερινά να νιώθουμε σαν μια μεγάλη και καλά δεμένη οικογένεια.

Ευχόμαστε οι προσπάθειες μας να αποτελέσουν εφαλτήριο για τους άλλους συλλόγους και να δούμε ανάλογες κινήσεις σε όλα τα σπορ του νομού μας. Τα παιδιά μας χρειάζονται πρότυπα που να τους δίνουν έξτρα κίνητρο για να αθληθούν.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ !!!!!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: