- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ποδόσφαιρο: Με σημαντικές διαφορές τα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σάμου

Α΄ Κατηγορία 
Το Πρωτάθλημα της α΄κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο (2) Ομίλους, αποτελούμενους από έξι (6) Σωματεία ο Α΄ (Σάμου) και τρία (3) ο Β΄ (Ικαρίας) , σε δύο Γύρους κατά τους οποίους κάθε Σωματείο θα αγωνισθεί με όλα τα υπόλοιπα με έναν (1) αγώνα στην έδρα του και έναν (1) αγώνα στην έδρα του καθενός από τα υπόλοιπα.
Στο δε Β΄ Όμιλο ( Ικαρίας) το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) Γύρους κατά τους οποίους κάθε Σωματείο θα αγωνισθεί με τα υπόλοιπα με δύο (2) αγώνες στην έδρα τους και δύο (2) στη έδρα του καθένα από τα υπόλοιπα.


Α΄ όμιλος  (Σάμου) ομάδες που δικαιούνται συμμετοχή
1
ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
2
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΑΘΥΛΛΟΥ – ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ
3
ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
4
ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ 
5
Α Ο ΣΑΜΟΥ
6
ΑΠΣΦ ΣΧ ΘΕΤ ΕΠ/ΜΩΝ
Β΄ όμιλος   Ικαρίας  ομάδες που δικαιούνται συμμετοχή
1
Π Α Σ ΙΚΑΡΟΣ
2
ΑΣ Γ Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
3
ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ
Συμμετοχή ποδοσφαιριστών
Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές Ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) Ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

Τα Σωματεία υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να δηλώνουν στην 18αδα τους τρεις (3) ποδοσφαιριστές, που να έχουν γεννηθεί από το έτος 1998 και μετά και να χρησιμοποιούν τουλάχιστο έναν (1) ποδοσφαιριστή στην 11άδα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι δύο (2) στην 18αδα δεν θα συμπληρώνονται από μεγαλύτερες ηλικίες. Και οι τρεις (3) ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες .

Πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας 2015-2016
Ομάδες που δικαιούνται συμμετοχή

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΣΑΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ  ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΛΑΙΛΑΠΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ

Συμμετοχή  ποδοσφαιριστών
Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές Ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) Ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Η αναγραφόμενη έναρξη και λήξη ισχύος στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, πρέπει να καλύπτει την συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλιώς η συμμετοχή είναι αντικανονική. (άρθρο 19, παρ.3γ ΚΑΠ/ΕΠΟ)

 Προκήρυξη πρωταθλήματος Υποδομής 2015-2016
Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε Ελληνικές Εθνικές Ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) Ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Συμμετοχή  ποδοσφαιριστών
Τα Σωματεία υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να χρησιμοποιούν εννέα (9) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/2000 και μετά και δύο (2) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά, με τις προϋποθέσεις της παραγρ. 9 αυτού του άρθρου.

 Προκήρυξη κυπέλλου 2015-2016
1) Στους αγώνες της εν λόγω διοργάνωσης της ΕΠΣ Σάμου υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Σάμου κατά την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016.
2) Στους αγώνες της ίδιας διοργάνωσης δικαίωμα συμμετοχής προαιρετικά έχουν όλα τα Σωματεία, που ανήκουν στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία κατά την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: