- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΣ Αναγέννηση: Αποχαιρετιστήριο τραπέζι για τον κόουτς Παναγιώτη Ζωντό και τον Ιάσωνα Ανδρεαδάκη.

Νέος προπονητής της Αναγέννησης ο Δημήτρης Βογιατζής 
 (Αναδημοσίευση από το f/b της Αναγέννησης )
Ο πρώτος μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει να αναλάβει την προετοιμασία του Ανδρικού τμήματος έως ότου επέστρεφε στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών.
Δυστυχώς για το σύλλογο η πρόταση ήρθε πολύ γρήγορα από 2 ομάδες μια του Κορωπίου και μια του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου με την επικρατέστερη του δεύτερου σωματείου που αγωνίζεται στη Γ Εθνική.
Coach σε ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες στην ομάδα ήταν τιμή μας που σε φιλοξενήσαμε έστω και για λίγο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τον απερχόμενο Coach θα υπάρξει ένα μικρό αφιέρωμα για την πορεία του στο χώρο του Μπάσκετ εντός των ημερών.

Όσο για τον Ιάσωνα Ανδρεαδάκη του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν κάνει και τον περιμένουμε να επιστρέψει υγιής και δυνατός τον Απρίλιο ώστε να βοηθήσει πάλι την ομάδα σε περίπτωση πρόκρισης στη διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος.

Το τιμόνι της ανδρικής ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα ο Coach Δημήτρης Βογιατζής με τον οποίο ο σύλλογος στο παρελθόν είχε άριστες συνεργασίες. Ο Coach Βογιατζής Δ. αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αναγεννησιακού μπάσκετ τόσο σαν πρώην παίχτης με τη φανέλα της ομάδας όσο και σαν προπονητής, συντονιστής Ακαδημιών και μέλος του Δ.Σ.
Coach σε καλωσορίζουμε και καλή δύναμη!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: