- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ποδόσφαιρο: ΑΟ Σάμου – Πολυκράτης 1-4 (Φωτο)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Πολυκράτη την Κυριακή 13/12/2015 απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Σάμου .Παρόλο που το παιχνίδι αναμενόταν ντέρμπυ αφού η ομάδα του ΑΟΣ είχε δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά και ειδικά σήμερα με την μη εμφάνιση του τερματοφύλακα του Πολυκράτη που στην θέση του χρησιμοποιήθηκε ποδοσφαιριστής , η φιλοξενούμενη ομάδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γηπεδούχο ΑΟΣ και επιβλήθηκε άνετα με 1-4. 
Ο Πολυκράτης μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε από την αρχή πως ήθελε να γίνει το αφεντικό του αγώνα. Στο 10΄ ο Παπαχρήστου έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού μόνος του σε άδεια εστία από πλάγια σέντρα η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Λύκου. Ο ΑΟΣ αντέδρασε πίεσε και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιγνίδι με κύριους εκφραστές τους Σίδερη Νοταρά Ι. και Καρύδη .
Και εκεί που φαινόταν πως ο ΑΟΣ είχε ισορροπήσει μια λάθος απομάκρυνση από τους παίκτες του στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Γιαννούλη να κλέψει την μπάλα να μπει στην μεγάλη περιοχή και να κερδίσει το πέναλτι. Ο Λιόγκας δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έκανε το 0-1στο 18΄ για την ομάδα του Πολυκράτη. 

 Στο 30΄η κεφαλιά του Γιαννούλη από σέντρα του Αξιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Λιόγκας δεν έχασε την ευκαιρία και από κοντά πλάσαρε για το 0-2.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟΣ πίεσε , είχε τις ευκαιρίες του για κάποιο γκολ αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Τζιώτη ο οποίος κατέβασε τα ρολά σε 2-3 περιπτώσεις με αποκορύφωμα την φάση του 35΄όπου ο Καρύδης είδε το σουτ του να κατευθύνεται στο αριστερό γ΄
όμως η εκτίναξη του τερματοφύλακα του Πολυκράτη κράτησε την ομάδα του στο 0-2.
 Με την εκκίνηση του δευτέρου ο ΑΟΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι όμως βρήκε απέναντι του την καλά στημένη άμυνα του Πολυκράτη και τον Τζιώτη να τους ξελασπώνει όποτε χρειαζόταν. Ο Πολυκράτης βασίστηκε στις αντεπιθέσεις του και ευτύχησε στο 66΄και 69΄να πετύχει δύο γκολ με τους Κακάνη και Γεροντή αντίστοιχα. Ο πρώτος με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα και ο δεύτερος εκμεταλλευόμενος μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΑΟΣ έγραψαν το 0-4 εξανεμίζοντας τις όποιες ελπίδες της γηπεδούχου για κάτι καλό στο παιχνίδι.

 Ο ΑΟΣ στα επόμενα λεπτά δεν το έβαλε κάτω και απέδειξε πως αν και δε του << βγήκε >> το παιχνίδι πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός φέτος και θα κάνει ζημιές . Πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο 80΄κερδισε πέναλτι ο Προκοπίου, που είχε μπει αλλαγή, από τον Αναστασιάδη ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη από τον κ. Αράπο . Ο Καρύδης το μετέτρεψε εύκολα σε 1-4 και έδωσε κάποιες ελπίδες στους παίκτες του ΑΟΣ. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι το 88΄όπου από μια φάση στο κόρνερ ο Αξιώτης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του ΑΟΣ. Έτσι ο Πολυκράτης έμεινε με 8 παίκτες αφού 2΄νωρίτερο είχε μείνει με 9 παίκτες λόγο τραυματισμού του Κυριαζή . Στο 90΄ο διαιτητής απέβαλε και τον Ντελινάτσο του ΑΟΣ για αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης .

Τα επόμενα 3΄ της καθυστέρησης πέρασαν χωρίς παρατράγουδα και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε και τις δυο ομάδες προβληματισμένες . Τον ΑΟΣ να πρέπει να αφήσει πίσω του αυτό το αποτέλεσμα και να ελπίζει στο μέλλον μέσα από την προπόνηση για καλύτερα αποτελέσματα , ενώ η ομάδα του Πολυκράτη χωρίς τερματοφύλακα , με πολλούς τραυματίες ( σήμερα με διάστρεμμα Γκούβελης -Κυριαζής ) , τιμωρημένους παίκτες από την περσινή χρονιά αλλά και τις δύο σημερινές κόκκινες , θα πρέπει να ανασυνταχτεί και να βρει λύσεις για τον επόμενο σημαντικό του αγώνα με την Ένωση Βαθ. Παν/κου.

ΑΟ Σάμου (Μαλλές): Λύκος , Σαχινόγγου , Τζεμάι, Ντεληνάτσος, Χλέκος, Σκαπέτης, Καρύδης, Χατζηπαύλου , Σίδερης, Νοταράς, Χατζ/ντής.

Πολυκράτης Αρχοντούλης: Αξιώτης, Γκουβέλης, Εμρι, Αναστασιάδης, Κακάνης, Παπαχρήστου, Κυριαζής, Πετράκης, Γιαννούλης. Λιόγκας, Γεροντής.
(Ρεπορτάζ. Γιώργου Τζουραμάνη) 

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: