- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ Σάμου: Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ικαρία

Η ΕΠΣ Σάμου εν όψει  της συνεδρίασης του συμβουλίου των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών την προσεχή Πέμπτη, έστειλε επιστολή στον Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη  και στον  Αντιπεριφερειάρχα κ. Κατρακάζο ζητώντας τους την παρέμβασή τους για να λυθεί το πρόβλημα μετακινήσεως των ομάδων από και προς Ικαρία και Φούρνους.
Αναλυτικά η επιστολή
  Αγαπητέ κ. Βουλευτά και κ. Αντιπεριφερειάρχα,
Εν όψει της συνεδρίασης του Σ.Α.Σ την προσεχή Πέμπτη , θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, την ανάγκη καλύτερης ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των τριών (3) Νησιών μας, κάτι το οποίο θα εξυπηρετούσε τα μέγιστα τις ανάγκες των Ερασιτεχνικών μας Σωματείων . Πιο συγκεκριμένα θα ήταν ευχής έργο η δυνατότητα πρόσθεσης  ενός ακόμα δρομολογίου του Παναγία Θεοτόκος με ελεύθερη την επιλογή του αρχικού λιμένα απόπλου  και ο απόπλους από λιμένα της Σάμου, πλοίου της Ελληνικής ακτοπλοΐας, την Κυριακή το πρωί (έως 10.00 π.μ. ) προς Ικαρία και η προσέγγιση αντίστοιχου πλοίου σε λιμάνι της Ικαρίας από Πειραιά προς Σάμο το βράδυ της ίδιας μέρας (Κυριακή Βράδυ). Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα μας, με το οποίο θα ελαφρυνθούν οικονομικά τα μέγιστα τα σωματεία μας, αφού δεν θα είναι αναγκασμένα να πραγματοποιούν διανυκτερεύσεις , με ότι αυτό συνεπάγεται .
Να υπενθυμίσουμε επίσης την παύση επιχορήγησης από το κράτος προς αυτά εδώ και πολλά χρόνια , παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: