- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Ζευγολατιού 0-1 (Φωτο)

Καλύτερη η ομάδα της Κορίνθου, δίκαια κέρδισε τον Πυθαγόρα με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Μυργιώτης στο 55΄ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και στο 4΄ είχαν δοκάρι με τον Χρυσαφίδη,
στο 24΄ο Μυργιώτης από καλή θέση πλάσαρε αλλά η μπάλα φεύγει άουτ , μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι το σημαντικό μόνο που ο Πυθαγόρας ισορρόπησε κάπως το παιγνίδι . Στην επανάληψη το Ζευγολατιό μπήκε αποφασισμένο να πάρει τον αγώνα, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 52΄και στο 53΄ με τους αμυντικούς του Πυθαγόρα να διώχνουν σε κόρνερ την τελευταία στιγμή, αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στα προηγούμενα λεπτά το πέτυχαν στο 55΄ μετά από κόρνερ από δεξιά ο Μυργιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπακασέτα κάνοντας το 0-1.
Δυστυχώς αν και η μέρα ενδεικνύονταν για ποδόσφαιρο στο γήπεδο βρεθήκαν και παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων το πολύ 100 άτομα.
Διαιτητές: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Δεληθοδωρή , Λυμπερόπουλο (Αθηνών)
.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας(Ηλίας Αναγνώστου) : Μπακασέτας, Σαπουνάς ,Μαστρογιάννης (85΄Ευγενικός), Βελονάκης ,Ιωαννίδης, Λεκιώτης, Σαράντου, Βαγιανός (72΄ Καραδήμος), Κατσίκας( Κουρλετάκης), Κάρσας ,Τσεβάς.
ΑΟ Ζευγολατιού(Τάκης Χριστόπουλος): Μητσόπουλος ,Μαλαχάτης ,Γκαρμιρης , Βελέντζας Κ , . Βελεντζας Δ., Καραϊνδρος (76΄Φουστέρης) , Παινέσης , Χατζησοφρωνίου( 64΄ Χουσελάς), Χρυσαφίδης , Γκολέμης (72΄Κλαδάκης) , Μυργιώτης .

Το άλλο παιγνίδι του ομίλου έληξε ισόπαλο 0-0
Βαθμολογία

Α/Α
Ομάδες
Αγ.
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1
Θύελλα Ραφήνας
3
2
1
0
5-0
7
2
ΑΟ Ζευγολατιού   
3
2
0
0
4-4
6
3
Α.Ο. Ζωφριάς       
3
1
1
1
2-3
4
4
Πυθαγόρας Σάμου 
3
0
0
3
0-4
0
(Ρεπορτάζ Νικ. Οικονόμου )
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: