- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ξανά με Κώστα Μηλιώνη στον πάγκο της η Αναγέννηση στην Α2 Γυναικών βόλεϊ

(Αναδημοσιεύσει από www.radiocafe .gr)
Στη Σάμο βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Αναγέννησης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κ. Κώστας Μηλιώνης,

προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του πρωταθλήματος παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων της Αναγέννησης και του Ιωνικού Καρλοβάσου και έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των μικρών κοριτσιών, αλλά και από το αποτέλεσμα.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Κώστας Μηλιώνης στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών χρησιμοποίησε 3-4 κορίτσια από τις παγκορασίδες και στελέχωσαν τη γυναικεία ομάδα της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα.
Φυσικά έγιναν και οι απαραίτητες συνομιλίες με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Θεολόγο Φράγκο, αλλά και τον αδερφό του Δημήτρη και αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2016 - 2017.
Σε σύντομη συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο της Αναγέννησης κ. Θεολόγο Φράγκο μας είπε ότι θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Σαπαρέφσκα, Σκορδά και Γεωργοπούλου θεωρούνται παρελθόν, πλην όμως η ομάδα θα ενισχυθεί με 4-5 αθλήτριες που έχουν την ανάλογη πείρα για ν’ αγωνισθούν στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Αλέξης Κομνηνός

Δεν υπάρχουν σχόλια: