- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σε δύο φάσεις οι πανελλήνιοι αγώνες Ενώσεων και ΤΕ Παίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τα νησιά του Αιγαίο

Έπειτα από την αναβολή των πανελληνίων αγώνων μπάσκετ Ενώσεων και ΤΕ Παίδων 2016 που θα πραγματοποιούνταν στη Σάμο το χρονικό διάστημα 08-11 Μαΐου 2016 και λόγω της απεργίας της ΠΝΟ που τροποποίησε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αποφασίσθηκαν τα εξής:
1. Τη Δευτέρα και Τρίτη (09 και 10 Μαΐου), θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικοί αγώνες μεταξύ των ομάδων ΤΕ Σάμου και ΤΕ Δωδεκανήσων στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου (19:30), διότι η ομάδα των Δωδεκανήσων είχε προγραμματίσει την άφιξή της και την αναχώρησή της αεροπορικώς.
2. Περί τα τέλη Μαΐου 2016, αρχές Ιουνίου 2016, θα προγραμματισθούν οι υπόλοιποι αγώνες μεταξύ των μικτών ομάδων ΕΣΚ Κυκλάδων, ΤΕ Χίου, ΤΕ Λέσβου και ΤΕ Σάμου.
3. Η ομιλία του προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες του το επιτρέψουν.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες, γίνονται αλλά και θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου και του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, έχοντας εγκριθεί ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Πηγή http://www.samosbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: