- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Kick boxing: Ένα παρεξηγημένο άθλημα

(Της Ελευθερίας Γερολύμου)
Kick boxing· Ένα παρεξηγημένο άθλημα από πολλούς το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων σε ελληνικό επίπεδο.
Είμαι έφηβη αθλήτρια του προαναφερθέντος αγωνίσματος και με αφορμή τους αγώνες οι οποίοι θα λάβουν χώρα στο νησί μας το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαΐου 2016 πήρα την απόφαση έκφρασης των προσωπικών μου εμπειριών και εντυπώσεων.
Αρχικά, το αγωνιστικό kickboxing είναι ένα μαχητικό άθλημα το οποίο έχει εξελιχθεί τόσο σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας. Επίσης, αυτή η δραστική μορφή άσκησης μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής με πολλούς και σημαντικούς τρόπους.
Παράλληλα, προσωπικά, ο χώρος πραγματοποίησης των προπονήσεων αποτελεί ένα οικείο μέρος και τα μέλη της ομάδας έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας αρμονικές σχέσεις. Με άλλα λόγια, κρατάω τη λέξη οικογένεια με την οποία μας προσφώνησε ένας φίλος μου στην διάρκεια μιας συζήτησης μας!
Τέλος, ο δάσκαλος μας , Παναγιώτης Λιάκος, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πάντα είναι στήριγμα μας προσφέροντας τις συμβουλές του και φροντίζει για την προσωπική εξέλιξη κάθε μαθητή του χωρίς την δημιουργία διακρίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: