- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση - Κάλεσμα της Α.Ε. Καρλόβασι για Γ.Σ.-Εκλογές 12-06-2016

Α.Ε. Καρλόβασι Εκλογές την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016
Σύμφωνα με την 20/27-05-2016 απόφαση του Δ.Σ., καλούνται  τα μέλη του συλλόγου σε Γ.Σ. την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου <ΑΙΓΑΙΟΝ> στο Καρλόβασι.
Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και ώρα 12:00 μ.μ.

Θέματα Ημερησίας  Διάταξης:
1)        Διοικητικός Απολογισμός 2015-16
2)        Οικονομικός Απολογισμός 2015-16
3)        Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής
4)        Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
5)        Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
ΕΚ του Δ.Σ.  Ο Πρόεδρος
Ιωάννης   Δημ. Κοντορούδας

Καρλόβασι,2 Ιουν.2016
Εμείς, το απερχόμενο ΔΣ της «ΑΕ Καρλόβασι», δεν καταφέραμε να έχουμε στο πλευρό μας όλη την πόλη . Δικό μας το λάθος, για τούτο έστω την ύστατη στιγμή, θέλουμε να το διορθώσουμε.
         Αγαπητέ συμπολίτη
Η «Αθλητική Ένωση Καρλόβασι» είναι το σωματείο που για πολλά χρόνια υπηρετεί πιστά το αθλητικό ιδεώδες στην πόλη μας. Με συνεχείς αγωνιστικές επιτυχίες οι οποίες το καθιστούν ένα από τα ισχυρότερα του νομού Σάμου. Διακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες συγκροτούν τα τμήματα του συλλόγου και όλοι τους βρίσκουν κοντά μας διέξοδο εκτόνωσης της ζωτικότητας και έκφρασης του νεανικού ενθουσιασμού τους. Παράλληλα, διδάσκονται την αξία της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας και βέβαια της διάκρισης ως αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας.                                                                                    
          Όπως γνωρίζεις, τίποτε δεν συμβαίνει μόνο του. Υπάρχουν πάντοτε κάποιοι που χρεώνονται τις αποτυχίες και πιστώνονται τις επιτυχίες. Διαχρονικά, όσοι χειρίστηκαν τα  διοικητικά του σωματείου, παρά τα λάθη, τις παραλήψεις και τις αστοχίες τους, πέτυχαν να κρατήσουν το σωματείο και ζωντανό και δυνατό. Γιατί πίστευαν και ακόμη πιστεύουν ότι ο αθλητισμός και μόνον αυτός μπορεί να ενώσει συντοπίτες διαφορετικής κουλτούρας, ιδεολογίας, τάξης και ηλικίας. Αρκεί να το θέλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι του τόπου.
          Εμείς, το απερχόμενο ΔΣ της «ΑΕ Καρλόβασι», δεν καταφέραμε να έχουμε στο πλευρό μας όλη την πόλη . Δικό μας το λάθος, για τούτο έστω την ύστατη στιγμή, θέλουμε να το διορθώσουμε. Μετρήσαμε λοιπόν τις αδυναμίες και τις αστοχίες μας, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και καταλήξαμε σε κάποιες βελτιωτικές προτάσεις που θα παραδώσουμε στο νέο ΔΣ το οποίο θα προκύψει στις προσεχείς αρχαιρεσίες. Εσύ, μαζί με άλλους, πρέπει να δώσεις το «παρών» σε αυτήν τη διαδικασία και στη συνέχεια όλοι να συνδράμετε τη νέα διοίκηση στο δύσκολο έργο της, ώστε τα προτεινόμενα να υλοποιηθούν.
         Αν λοιπόν είσαι μέλος πρέπει να συμμετάσχεις στη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 12η Ιουνίου και ώρα 12πμ, στο Συνεδριακό κέντρου του Ξενοδοχείου <ΑΙΓΑΙΟΝ> στο Καρλόβασι και να εκλέξεις τούς ,κατά τη γνώμη σου, ικανότερους. Αν δεν είσαι μέλος, έλα να ακούσεις τον απολογισμό και τις προτάσεις της απερχόμενης διοίκησης κι εγγραφόμενος μέλος να βοηθήσεις τη νέα να τις υλοποιήσει, καθιστώντας την «ΑΕ Καρλόβασι» ισχυρότερη και το καμάρι όλων ανεξαίρετα των Καρλοβασιτών.
         Ευχόμενοι κάθε οικογενειακή ευτυχία κι επαγγελματική επιτυχία, αναμένουμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμά μας.
Για την ομάδα μας, την πόλη μας, τον πολιτισμό όλων μας!
 Για το ΔΣ  ο  Πρόεδρος   
Ιωάννης   Δημ. Κοντορούδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: