- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΕΠΣ Σάμου:. Εγκρίθηκαν οι απολογισμοί στη Γ.Σ. της ΕΠΣ. 20.000 ευρώ χορηγία του ΟΠΑΠ στις ομάδες μέσω Ενώσεων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Σάμου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/07/2016 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου AEOLIS, στη πόλη της Σάμου .
Παρέστησαν εκπρόσωποι- αντιπρόσωποι 9 σωματείων από τα 17 που είχαν δικαίωμα ψήφου. Αναγέννηση , Αρίσταρχος, Α.Ε. Βαθ.Πανσαμιακού , Κουρσάρος, Καρλόβασι, Πυθαγόρας, Λαίλαπας, Α.Ο. Σάμου και προς το τέλος της συνέλευσης ήρθε και ο εκπρόσωπος του Πολυκράτη. 


Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2015-2016., ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2015, όπως επίσης και ο προϋπολογισμός του έτους 2017.

Μετά το πέρας τον ψηφοφοριών ο πρόεδρος της ΕΠΣ Νίκος Βακάλης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των σωματείων ότι υπάρχει χορηγία από τον ΟΠΑΠ για τα σωματεία τον ΕΠΣ, αναλυτικά ο πρόεδρος είπε:
Η χορηγική αυτή πρόταση της ΟΠΑΠ αφορά την προμήθεια αθλητικού υλικού, ιατροφαρκακευτικoύ υλικού, καθώς και ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Η διαχείριση του προγράμματος θα γίνεται από τις ΕΠΣ, ενώ το ποσό επιχορήγησης είναι 20.000 ευρώ για κάθε Ένωση. Τα 10.000 ευρώ θα δοθούν με την έναρξη (πιθανόν εντός του Αυγούστου) και τα υπόλοιπα 10.000 στο τέλος του προγράμματος, δηλαδή τέλη Δεκεμβρίου, με την προσκόμιση τιμολογίων. Από την ΕΠΣ πριν μια εβδομάδα έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα για έγκριση. Για το τί ανάγκες υπάρχουν στο κάθε σωματείο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για να παρθεί η τελική απόφαση.


Μέλη σωματείων αποφάσισαν να πιέσουν το δήμο Σάμου να τους δώσει την οικονομική ενίσχυση που δικαιούνται βάση νόμου.

Επίσης γίνονται μεγάλες προσπάθειες για έναν όμιλο στην Α΄Κατηγορία και μάλλον θα πραγματοποιηθεί

Τέλος σε ερώτηση του SamosSport αν η ΕΠΣ έχει πληροφορίες για το τι γίνεται με  τα γήπεδα που έχουν λήξει οι άδειές τους (Κοντακαιίκων και Μαραθοκάμπου) απάντησε ο Νίκος Σβερκίδης αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου αλλά και μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΟΝΑΣ (με την δεύτερη ιδιότητά του) ότι τα γήπεδα θα πάρουν σύντομα πάλι άδειες αν όχι κανονικές, προσωρινές.
( Ρεπορτάζ Νικ. Οικονόμου)










Δεν υπάρχουν σχόλια: