- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ Σάμου: Απαντητική Επιστολή στον ΑΟ Σάμου

ΠΡΟΣ : Σωματείο ΑΟ Σάμου
ΘΕΜΑ: Απαντητική Επιστολή
Κύριε Πρόεδρε, 

αν η επιστολή σας έχει την έννοια της απολογίας, για την άθλια συμπεριφορά κάποιων <<φιλάθλων>> σας, η οποία συμπεριφορά ξέφυγε τελείως από τα όρια της λογικής, της νομιμότητας αλλά και της ανεκτικότητας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, ότι είναι η τελευταία φορά που δεχόμαστε τέτοιες άθλιες και αλόγιστες συμπεριφορές. Την προσοχή που ζητάτε από εμάς, θα ήταν καλό και χρήσιμο για το σωματείο σας, να την επιστήσετε σε κάποιους <<φιλάθλους>>- γονείς.
Αντίθετα με την συμπεριφορά των προαναφερόμενων κυρίων.., θα θέλαμε να εξάρουμε την συμπεριφορά την δική σας κ. Πρόεδρε και ιδιαίτερα του κ. Λιβανή. Εκτός από το ήθος σας, προφανώς και η γνώση σας για το τι περιέχει και στο τι σχήμα έχει η μπάλα, είναι δύσκολο να μεταδοθεί και να αφομοιωθεί από τους προαναφερόμενους.
Η θεσμική μας παρέμβαση, σε οτιδήποτε μη καλώς ποιούμενο, να είστε σίγουροι ότι πάντα υπάρχει, στα πλαίσια των Κανονισμών αλλά και της λογικής. Κατανοούμε επίσης τις δυσκολίες λειτουργίας ενός σωματείου και την ανεκτικότητα προς κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα. Είναι πασιφανές , ότι είστε φωτεινή μειοψηφία.
Με εκτίμηση
Για την ΕΠΣ Σάμου

Ο Πρόεδρος   -   Ο Γενικός Γραματέας 
Νίκος Βακάλης- Μαν. Φλωρούς 

3 σχόλια:

CT είπε...

Λίγο ακόμη και θα πιστέψει ο πρόεδρος της ΕΠΣ,ότι στο ποδόσφαιρο της Σάμου όλα είναι μια χαρά. Σε ότι αφορά τους φιλάθλους _γονείς, μάλλον βολεύει την ΕΠΣ οι αγώνες να γίνονται χωρίς κόσμο, για να μην βλέπει κανείς τα ευτράπελα.

CT είπε...

Συγχαρητήρια συνεχίστε την καλή δουλειά, θα το πετύχετε να μην πηγαίνει κανείς στο γήπεδο

CT είπε...

Συγχαρητήρια συνεχίστε την καλή δουλειά, θα το πετύχετε να μην πηγαίνει κανείς στο γήπεδο