- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. Πολυκράτης : Γενική Συνέλευση και εκλογή Νέου Δ.Σ.

Ο Α.Ο. Πολυκράτης θα ήθελε με την παρούσα επιστολή του να σας ενημερώσει ότι μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 04/12/2016 προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο απαρτίζεται από τους κ.κ. Σοφιανό Πέτρο (πρόεδρο), Σταθάκη Κωνστ/νο (αντιπρόεδρο), Μανωλιό Γεώργιο (γ. γραμματέα), Ελευθεριάδη Κωνστ/νο (ταμία), Νικολαϊδη Αναστάσιο (ειδ. Γραμματέα) και Παπαναστασίου Γεωργία, Τσιτσινάκη Ιωάννη, Αιμιλιανού Μαρίτα, Στρατή Αλέξανδρο ως τακτικά μέλη.
Επίσης αναπληρωματικά μέλη είναι οι Βαποράκης Νικόλαος, Δημητρίου Λαμπρινή, Κοκώνης Ανδρέας και Τσιρίγος Ανδρέας.
Το νέο Δ.Σ. σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα προχώρησε σε κινήσεις οι οποίες θα έχουν ως σκοπό να φέρουν τον ιστορικό μας σύλλογο σε ανοδική τροχιά σε όλους τους τομείς. Με την ανάθεση υπεύθυνων προσώπων σε κάθε άθλημα στοχεύουμε στην οργάνωση και ανάπτυξη σε όλα τα τμήματα μας, ώστε οι αθλητές-τριες μας αλλά και τα μικρά παιδιά που έρχονται στο σύλλογο μας να αποκτήσουν υγιή αθλητική νοοτροπία, να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες, να μάθουν να συνεργάζονται με συμπαίκτες-τριες, προπονητές και εφόρους, να χαρούν παίζοντας και έτσι να υιοθετήσουν ως στάση ζωής το '' ευ αγωνίζεσθε ''. Όλα αυτά πάντα χάρις την μεθοδικότητα, την εξειδίκευση, την όρεξη και την υπευθυνότητα των προπονητών μας, τους οποίους στηρίζουμε και υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα τους ώστε να τους βοηθήσουμε στο τόσο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα σημαντικό έργο τους ! Να αναφέρουμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Σταθάκης Κωνστ/νος και Στρατής Αλέξανδρος, στο τμήμα μπάσκετ οι κ.κ. Τσιτσινάκης Ιωάννης και Παπαναστασίου Γεωργία, στο τμήμα βόλεϊ οι κ.κ. Νικολαϊδης Αναστάσιος και Αιμιλιανού Μαρίτα.
Τέλος με την ευκαιρία των εορτών που έρχονται, ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος, αλλά και υγεία σε όλους τους τομείς του αθλητισμού.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΤΟ Δ.Σ.  ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: