- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φώτης Τσαγκάρης μετά από 17 χρόνια θυμάται

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πολυκράτη Φώτης Τσαγκάρης, πρώτος σκόρερ του Φωστήρα την περίοδο 1999-2000 με 23 γκολ.
Επί της ευκαιρίας του ποδοσφαιρικού αγώνα για την γ΄ εθνική κατηγορία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/2/2017 μεταξύ Αστέρα Αμαλιάδας και Φωστήρα,  μίλησε στο protinews.gr για εκείνη τη σεζόν και τα ματς της Αμαλιάδας.


Τσαγκάρης: «Ο Αστέρας είχε καλή ομάδα»
Ο Φωστήρας από την άλλη πλευρά, ήταν για την εποχή εκείνη μια πανίσχυρη ομάδα, με παίκτες μεγάλης αξίας. Πιο ξακουστό όνομα στην Ηλεία, ήταν ο Θοδωρής Αρμύλαγος. Πλάι στον Αρμύλαγο, το «θωρηκτό» εκείνης της ομάδας, ο Φώτης Τσαγκάρης, ο οποίος μιλάει στο protinews.gr για εκείνη τη σεζόν και τα ματς της Αμαλιάδας. Το πρώτο πράγμα που θυμήθηκε, ήταν η παρουσία στον Αστέρα του Γιώργου Καπουράνη: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια.Ο Αστέρας είχε πολύ καλή ομάδα και έπαιζε ο Γιώργος Καπουράνης. Θυμάμαι ακόμα τον Αλεξανδρόπουλο και τον Χριστοδουλόπουλο, με τους οποίους παίξαμε αργότερα μαζί στη Θύελλα Πατρών. Φίλοι μου. Και βέβαια τον Καραλάγα, με τον οποίο παίξαμε στο Χαϊδάρι. Ο Φωστήρας ήταν τότε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μια φοβερή τριετία και την επόμενη σεζόν ανεβήκαμε στη Β΄ Εθνική».

https://www.protinews.gr/blog/o-fostiras-xana-meta-apo-17-hronia-stin-amaliada

Δεν υπάρχουν σχόλια: