- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟ Σάμου: Το Δ.Σ συγχαίρει το Τμήμα Υποδομής

Το Δ.Σ του Α.Ο.ΣΑΜΟΥ εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση σχετικά με την πορεία του τμήματος Υποδομής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα καθώς με τη νίκη του επί της Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ τερμάτισε και μαθηματικά στην πρώτη θέση έχοντας 8 νίκες σε 8 παιχνίδια και γκολ 50-3 !!! Απομένουν ακόμη 2 αγώνες για την κανονική περίοδο και μετά ακολουθούν οι ημιτελικοί.
Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας Χρήστο Μαλλέ και Σταμάτη Κουλούρη των οποίων η καθημερινή σκληρή δουλειά και η ενασχόλησή τους με τα παιδιά των Ακαδημιών μας αποτυπώνεται στο γήπεδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι 6 από αυτά τα παιδιά αγωνίζονται και στην ομάδα των ανδρών έχοντας συμπαίκτες 17χρονους, 18χρονους και γενικότερα νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή είναι και η φιλοσοφία των προπονητών μας.Να πλάθουν ποδοσφαιρικά-και όχι μόνο- αθλητές και χαρακτήρες.Να βοηθούν στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών.
Δεδομένου λοιπόν οτι δεν υπάρχει πρωτάθλημα Νέων, η συμμετοχή των πιτσιρικάδων στους αγώνες του Πρωταθλήματος Ανδρών είναι μονόδρομος.
Θεωρούμε αδιανόητο να σταματάει το ποδόσφαιρο ένα παιδί όταν θα φτάσει την ηλικία των 16 ετών.Είναι κοινό μυστικό οτι αν δεν έχει συμμετοχή στους αγώνες,δημιουργείται ελλειψη κινήτρων με αποτέλεσμα να χάνει το ενδιαφέρον του για το άθλημα, να απογοητεύεται και να τα παρατάει.
Εμείς ως Α.Ο. ΣΑΜΟΥ θα συνεχίσουμε το δικό μας δρόμο δίνοντας βάση στις ακαδημίες μας καθώς η χαρά του να βλέπεις ένα παιδί να εξελίσσεται μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει κουράγιο και κίνητρο για τη συνέχεια.

Γραφείο Τύπου Α.Ο.ΣΑΜΟΥ
Τηλ: +30 6936882711

Δεν υπάρχουν σχόλια: