- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μπάσκετ: Πρωτάθλημα Εφήβων Αιγαίου Πολυκράτης - Αίολος 46-48

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι από κάθε άποψη παρακολούθησαν οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΚΔΓ Πυθαγορείου . Ο Αίολος Μυτιλήνης μπήκε ποιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το 0-7 στο 3΄ του αγώνα . Εκεί ο Πολυκράτης βρήκε ρυθμό και έφερε το παιχνίδι στα ίσια όπου διατηρήθηκε καθόλη την διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα .
Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα τα τελευταία δευτερόλεπτα με το σκορ 46-46 ο Πολυκράτης έχοντας την κατοχή της μπάλας έχασε την ευκαιρία να πάρει το ματς αφού αστόχησε στην προσπάθεια του για καλάθι και η ομάδα του Αιόλου στα εναπομείναντα 4 δευτερόλεπτα με τον Κουτσούμπα πέτυχε καλάθι στον αιφνιδιασμό και έγραψε το τελικό 46-48 για την φιλοξενούμενη ομάδα . Ο Πολυκράτης μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή περισσοτέρων αθλητών μικρότερης ηλικίας βάση κανονισμών ( σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να συμμετάσχουν στον αγώνα εφήβων μέχρι 4 αθλητές από το παιδικό τμήμα ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα χρησιμοποίησε περισσότερους μικρούς αθλητές από το επιτρεπόμενο ). Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πολυκράτης κερδίζει την ένσταση , παίρνοντας τον αγώνα στα χαρτιά, και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ειδικού τουρνουά στην Χίο αύριο Σάββατο 18-03-2017 εναντίον του Φ.Ο. Βροντάδου.

Μετά τα γεγονότα αυτά η ομάδα της Λέσβου μέσω FB εξέδωσε την εξής ανακοίνωση :
Νίκη της ομάδας μας μέσα στην Σάμο εναντίον του Πολυκράτη και κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο των νησιών του Αιγαίου στην κατηγορία των εφήβων !!!! Σε κάποιους δεν άρεσε αυτό και μας έκαναν ένσταση γιατί λέει οι παίχτες της ομάδας μας ήταν πιο ΜΙΚΡΟΙ απ’ ότι επιτρέπετε !!! Δεν ξέρω αν το κατάλαβαν αλλά μειονέκτημα δικό μας ήταν !!! Τέλος πάντων κάποιοι προτιμούν τις νίκες στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο !!!! Μας αρκεί που δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα ακόμα και χωρίς τους εφήβους της ομάδας μας που δίνουν τον δικό τους Γολγοθά για τις πανελλήνιες και το μέλλον τους !!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά !!!
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: