- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΠΣ Σάμου: Πρωτάθλημα Υποδομής ΑΟ Σάμου – ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού 1-2 (Φωτο)

Πρωτάθλημα Υποδομής (Πρώην Παιδικό) – Αγώνας Κατάταξης
Παίζοντας πολύ έξυπνα η ομάδα της ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού κέρδισε τον ΑΟ Σάμου με 2-1, ο οποίος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτος με το απόλυτο 10 νίκες σε 10 παιγνίδια. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή όχι όμως κλασικές ευκαιρίες, αφού οι αμυντικοί της Ένωσης ήταν καλά διαβασμένοι και εξουδετέρωσαν όλες τις επιθέσεις τους.


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις και τον Πρένι να σκοράρει δυο φορές στο 8΄και στο 25΄ , ενώ είχε και δοκάρι στο 14΄με τον Κατζιώτη φόρτωσαν με περισσότερο άγχος το φαβορί του αγώνα, έτσι έκλεισε το ημίχρονο με 0-2. Στην επανάληψη ο ΑΟ Σάμου μπήκε δυνατά πίεσε κατάφερε να μειώσει στο 66΄σε 1-2 με τον Εμπόνταγκε , είχε δοκάρι,  κάποιες ευκαιρίες που δεν έκανε γκολ, ενώ και η Ένωση είχε την ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του αγώνα να κάνει το 1-3 όταν οι επιθετικοί της βγήκαν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ελευθερόγλου αλλά αυτός θα κάνει σωτήρια απόκρουση. Έτσι παρέμενε το 1-2 και η νίκη και την πρόκριση για την Ένωση που στον τελικό την περιμένει η ΑΕ Καρλοβάσου . Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Καρλοβάσου ( βάση προκήρυξης) σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ Σάμου.

ΑΟ Σάμου: Ελευθερόγλου,Χατζηανδρέου, Βουδιώτης , Ράπης, Θεοδωράκης, Δημητρίου, Καραμηνάς, Τζανής, Εμπόνταγκε, Γεωργαντζιάς , Αμυρσώνης.
(Κυπραίος, Βαλής, Σεχάι, Λεκάτης, Φερφελής, Μαλλές, Χαλβαντζής)

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κου : Λαδάς, Μπίζα, Κουλουκτσης, Πρένι, Κουμπούλης, Κ. Σεχάι, Πρένι, Ζήσης, Α. Σεχάι, Κατζιώτης, Τόσκα. ( Πέτρουλας, Απρίλης, Τσιούρας, Στάκα, Σκόνδρας, Αλλμέτα).
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: