- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ποδόσφαιρο: Συμμετοχή των Υποδομών της ΑΕ Καρλόβασι σε τουρνουά ποδοσφαίρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ομάδα Υποδομών του Σωματείου μας προσκλήθηκε και θα πάρει μέρος στο 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Cup of Rhodes Knights.Το Τουρνουά θα γίνει στη Ρόδο 19-23 Απριλίου και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Σμύρνης καθώς και η Μπεσίκτας. Η Ομάδα μας μαζί με Πανιώνιο, Απόλλωνα, Ρόδο, Καλυμνιακό, Βαθύ Καλύμνου, Μύκονο και διοργανωτές (Rhodes Knights) θα συγκροτήσουν δύο Ομίλους, με τις ομάδες να δίνουν προκριματικούς, ημιτελικούς και τελικούς αγώνες.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα σημαντικό μέρος του οικονομικού κόστους επωμίστηκαν οι γονείς κι εξασφαλίστηκε από τα ίδια τα παιδιά (λαχεία ,πάρτι κλπ), ενώ το υπόλοιπο καλύφτηκε από γενναίες κι ευγενείς χορηγίες συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε και με την άδειά τους σε επόμενο σημείωμά μας θα μνημονεύσουμε.
Ευχόμαστε στους νεαρούς πρωταθλητές μας «καλή επιτυχία», να περάσουν καλά και να το διασκεδάσουν, αποκομίζοντας συνάμα εμπειρίες που θα τους οδηγήσουν ένα σκαλί πιο πάνω.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: