- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας – ΑΟ Πολυκράτης 2-1 (Ο Αγώνας vid)

Ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων στη γ΄ Εθνική
Νταμπλούχος για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017 είναι από το απόγευμα της Κυριακής (14/05) η ομάδα του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαιΐκων κέρδισε τον ΑΟ Πολυκράτη Πυθαγορείου με 2-1 .

Οι ομάδες είχαν ισοβαθμήσει στη βαθμολογία με 47 βαθμούς και από μια νίκη στα μεταξύ τους παιγνίδια με το ίδιο σκορ 2-1 έτσι οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Σάμου όπου εκεί, ο Πυθαγόρας κέρδισε με 2-1( το σκορ που κυνηγάει τις δυο ομάδες στα μεταξύ τους παιγνίδια )και αναδείχτηκε Πρωταθλητής για το 2016-2017 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην γ΄ Εθνική κατηγορία. Να αναφέρουμε ότι πριν ένα μήνα είχε κατακτήσει και το κύπελλο έτσι η φετινή χρονιά έκλεισε με απόλυτη επιτυχία για τον Πυθαγόρα.
Η ομάδα του Πολυκράτη μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι και στο 23΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Έμπι εκτέλεσε δυνατό πλάγιο η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή σύγχυση στην άμυνα του Πυθαγόρα το εκμεταλλεύτηκε ο Αναστασιάδης ο όποιος μα κεφαλιά έκανε το 0-1 . Η ισοφάριση για την ομάδα των Κοντακαιΐκων ήρθε στο 45΄ με αυτογκόλ του Κόττορα . Στην επανάληψη και στο 63΄ο Σαράντου με κεφαλιά μετά από πάσα του Καραμόσχου πέτυχε το νικητήριο τέρμα και έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του και την άνοδο στην γ΄ εθνική κατηγορία . Στο 89΄αποβλήθηκε από τον Πολυκράτη ο Χατζηλαγός.
Διαιτητές : Κατόπης, Σίπκας, Κωνσταντινίδης. 4ος Αράπος
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Αναγνώστου) : Καλατζής , Μαργαρώνης , Μαστρογιάννης , Βελονάκης, Κοντάρας, Καραδήμος, Σαράντου, Καραμαρούδης , Καραμόσχος , Τσομπάι , Τσεβάς. (Ιωαννίδης, Κατσίκας).
ΑΟ Πολυκράτης(Αρχοντούλης) : Θράβαλος, Τζιώτης, Κόττορας, Χατζηλαγός, Λιόγκας, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέμρι, Παπαχρήστου, Αναστασιάδης, Καρύδης, Γιαννούλης. (Κακάνης, Τσαγκάρης, Κυριαζής)


>

Δεν υπάρχουν σχόλια: