- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Μπάσκετ: Για οικονομικό όφελος οι μεταγραφές των 30αρηδων - 300 ευρώ ο τρίτος

Με έγγραφο που έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,  στις Αθλητικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές τους έκανε  γνωστό ότι μπορούν να κάνουν και  τρίτη μεταγραφή αθλητή ηλικίας άνω των 30 ετών  με παράβολο 300 ευρώ και  στην περίπτωση επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών με διαδικασία μεταγραφής ή αποδέσμευσης το κόστος θα προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΠΡΟΣ: Αθλητικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές κ. Πρόεδρε ,
Εν όψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της συμπλήρωσης του ράστερ των ομάδων με δύο (2) αθλητές έως και τις 30/09/2017 και μετά από επανειλημμένα αιτήματα που δέχθηκε η ΕΟΚ. από σωματεία και τον ΠΣΑΚ, αποφασίστηκε να επιτραπεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών.
Το παράβολο μεταγραφής, για τον 3ο αθλητή θα κοστίζει 300 € και για κάθε επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών που θα αποκτηθεί με την διαδικασία της μεταγραφής ή της αποδέσμευσης, θα προσαυξάνεται κατά 100 €, τα οποία θα διατίθενται για την ανάπτυξη του αθλήματος.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: