- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο: Ευχαριστήριο της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας μετά το τέλος του πρωταθλήματος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ονειρικό ταξίδι. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας οπότε την χρειαζόμασταν.
Ένα ευχαριστώ ακόμα στις αθλήτριες της ομάδας για το ζήλο που δείχνουν για την ομάδα και στους γονείς τους για την υπομονή που δείχνουν για τις πολλές μέρες που έλειπαν τα κορίτσια από το νησί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ευχαριστούμε επίσης τον δήμο Ικαρίας για τη δωρεά παραχώρηση του λεωφορείου για τη μετακίνηση της ομάδας προς και από το λιμάνι και ιδιαίτερα τον οδηγό του λεωφορείου Γιώργο Καρίμαλη που και εκτός του ωραρίου του ήταν πάντα πρόθυμος να παραλάβει την ομάδα. Ευχαριστούμε επίσης τους ανθρώπους του γηπέδου του Καρλοβάσου για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη πάντα φιλοξενία. Ευχαριστούμε τον Νίκο Οικονόμου για την δημοσιογραφική κάλυψη όλων των εντός έδρα μας αγώνων. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας από την ίδρυσή της ομάδας που μας έχουν κάνει δωρεά ενδυματολογικό υλικό. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας αυτούς που ήταν και με κρύα και βροχές στην εξέδρα και μας ενθάρρυναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: