- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εύγε ! Είθε ..

(Του Γιώργου Τζουραμάνη )
Στις 20 Μαΐου, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου & 21 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Π.Ε Σάμου πραγματοποιήθηκε η διημερίδα αθλητικής ψυχολογίας, από τον κορυφαίο αθλητικό ψυχολόγο Ιωάννη Ζαρώτη.
Διήμερο με εξαιρετική θεματολογία τόσο για τους γονείς (για ποιο λόγο αθλούνται τα παιδιά, τι ζητάνε από τους γονείς , τον ρόλο και την στάση του γονέα απέναντι στο παιδί-αθλητή), όσο και για τους προπονητές , για την όλη στάση τους, κυρίως την επικοινωνία με τον αθλητή.

Συνδιοργανωτές ήταν οι ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, η ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ και η ΤΕ ΕΟΠΕ, οι οποίοι στήριξαν οικονομικά και όχι μόνο την προσπάθεια του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Σάμου (στον τομέα της πετοσφαίρισης) κ. Θανάση Πανούσου ,για τον εμπλουτισμό γνώσεων σε όλους όσους ασχολούνται- στο νησί μας- με τον αθλητισμό.
Μία προσπάθεια που δυστυχώς όμως δεν είχε την ανταπόκριση που της αρμόζει, αφού την Κυριακή, ιδιαιτέρως, η προσέλευση προπονητών - γυμναστών - εκπαιδευτικών - παραγόντων του αθλητισμού ήταν μηδαμινή, σε σχέση με τον αριθμό των ομάδων που υπάρχουν στο νησί μας.
Στο τέλος των παρουσιάσεων ο κ. Ζαρωτής απάντησε σε ερωτήσεις γονέων και προπονητών, σχετικά με τις παρουσιάσεις, αλλά και σε άλλα μείζονα θέματα που απασχολούν ,καλύπτοντας όλα τα ¨κενά¨.
Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι συνετέλεσαν στην διοργάνωση αυτής της διημερίδας αθλητικής ψυχολογίας και θερμή ευχή μας στο μέλλον να δούμε και άλλες ανάλογες προσπάθειες στο όμορφο νησί μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: