- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Μπάσκετ 3 οn 3 Καρλόβασι Ιούνιος 2017

Για ακόμη μια χρονιά η ΑΕ Καρλοβάσου έδειξε πως ¨αγκαλιάζει ¨ το 3on3 .Ένα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 / 06 στα ανοιχτά γήπεδα του Σταδίου Καρλοβάσου με την συμμετοχή 13 ομάδων. Ευχάριστη έκπληξη ο φίλαθλος κόσμος που παρά την υπέροχη μέρα προτίμησε να γεμίσει τις εξέδρες ( παρακολουθώντας πολύ δυνατά παιχνίδια ) και όχι τις παραλίες..! Η πρώτη μέρα του τουρνουά βρήκε τις ομάδες να χωρίζονται  σε ομίλους κατάταξης βγάζοντας μια τελική βαθμολογία για τα playoff της Κυριακής .

Δυστυχώς όμως την Κυριακή ο καιρός χάλασε την ¨ομορφιά¨ των αγώνων στα ανοιχτά   γήπεδα καθώς η βροχή που έπεφτε όλη την ημέρα δεν επέτρεψε την διεξαγωγή των στα γηπεδάκια και το τουρνουά συνεχίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου. Στα playoff βρέθηκαν στη διεκδίκηση μιας θέσης στον μεγάλο τελικό  οι Transistor απέναντι στους Jenna Jameson βρίσκοντας τους δεύτερος να επικρατούν με 16-12 . Στον δεύτερο ημιτελικό οι Meropi επιβλήθηκαν των Three Peat ,  σε ένα απίθανο παιχνίδι,  με σκορ 16-15. Ο μικρός τελικός βρήκε νικητές τους Three Peat με σκορ 11-10 . Ο μεγάλος τελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ,  καθόλη την διάρκεια του,   όσων έμειναν στις κερκίδες  και βρήκε νικήτρια την ομάδα  των Jenna Jameson καθώς το τρίποντο του Αλούπη στο 15-15 έδωσε την πολυπόθητη νίκη γράφοντας το τελικό σκορ 17-15  . Στο τέλος του αγωνιστικού μέρους έγιναν οι βραβεύσεις στις τρείς  πρώτες ομάδες του τουρνουά   ( μετάλλια και δώρα )  καθώς και στον MVP του τελικού που ήταν για την νικήτρια ομάδα  ο Αλούπης ο οποίος κέρδισε μια αθλητική τσάντα.

Άψογη η διοργάνωση από κάθε άποψη , αφού οι διοργανωτές παρείχαν τα πάντα στους αθλητές ( φρούτα , νερά ) καθώς και όλες τις ανέσεις στο φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες . Δυστυχώς  λόγο στενών χρονικών περιθωρίων ( το ΚΔΓ Καρλοβάσου στις 19:00 της Κυριακής  φιλοξενούσε μια διοργάνωση ξένων σπουδαστών ) δεν πραγματοποιήθηκαν κάποιοι διαγωνισμοί που υπήρχαν  στο πρόγραμμα όπως διαγωνισμός  τριπόντων κτλ. Κάθε εμπόδιο για καλό και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία ,καλή διάθεση αλλά και με συμμέτοχη περισσότερων  ομάδων, και εκτός Καρλοβάσου , ώστε να μπορούμε  απολαμβάνουμε συχνά  τέτοιες όμορφες διοργανώσεις .  (Για το SamosSport.gr  Γιωρ. Τζουραμάνης )
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: