- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΕ Καρλόβασι: Ξεκινάμε μια νέα πορεία, παρελθών ο προπονητής Δημ. Σκούνας

Ανασυνταγμένοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε, ξεκινάμε με σχέδιο και νέες πρακτικές το δύσκολο έργο της οικονομικής εξυγίανσης και της αγωνιστικής ανόρθωσης. Στόχος μας η ανάδειξη της ΑΕ Καρλόβασι σε ένα πρότυπο και σύγχρονο ερασιτεχνικό σωματείο, που θα υπηρετεί και θα διδάσκει το αθλητικό ιδεώδες αλλά και θα διεκδικεί με σθένος στους αγωνιστικούς χώρους νίκες και διακρίσεις. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στην 88χρονη Ιστορία του Καρλοβασίτικου ποδοσφαίρου, του οποίου η «εξ αίματος» φυσική συνέχεια είναι το Σωματείο μας!
Πρώτες ενέργειες για την επίτευξη των στόχων μας ήταν η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Ομάδων Ανδρών και Υποδομών στον Ανδρέα Κατσιάνη, ένα δικό μας παιδί και παίκτη και της διαπαιδαγώγησης - εκγύμνασης των Ακαδημιών μας στον Δημήτρη Γκαϊδατζόπουλο, έναν εξειδικευμένο τεχνικό στον χειρισμό μικρών αθλητών. Εμείς παράλληλα βάζουμε τα θεμέλια μιας καλής οργάνωσης και λειτουργίας, ώστε όλοι μαζί (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες) να κάνουμε την ΑΕ Καρλόβασι στο ποδόσφαιρο πάλι δυνατή και μεγάλη!
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρότινος τεχνικό μας Δημήτρη Σκούνα για τις υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε υγεία κι επιτυχίες!
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: