- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Γιάννης Χατζηνικολάου: Οι αλήθειες πονάνε

Φίλε Νίκο λυπάμαι που φτάσαμε μέχρι εδώ, ξέρω και καταλαβαίνω ότι μερικές αλήθειες πραγματικά πονάνε, όμως τα έγγραφα είναι αυτά που μένουν. Θα ανακαλύψεις ότι οι προσπάθειες εδώ και 20 χρόνια για την δημιουργία σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης και την δημιουργία ταρτάν στο υπάρχον δεν σταμάτησαν ποτέ .
Επίσης από τις κινητοποιήσεις που έχετε κάνει συγχώρεσε με εγώ προσωπικά δεν είδα ποτέ, η δημιουργία ταρτάν, δεν ήταν στον αγώνα σας ,προφανώς σας αρέσει η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο στίβος.

Επίσης θεωρώ ότι ο υπάρχων χλοοτάπητας δεν αντιμετωπίζει άμεσης αντικατάστασης και από ότι γνωρίζω έχουν προβλεφθεί χρήματα για την αντικατάσταση του.(σου επισυνάπτω έγγραφο δημάρχου)

Δεν υποτιμώ αλλά καθημερινά ακούω πάμε να παίξουμε μπάλα ,παιχνίδι δηλαδή .Για να γίνει​ άθλημα χρειάζονται όλα αυτά που ανέφερα στην επιστολή μου καθώς επίσης να φύγει και ο τζόγος .

Τέλος φίλε τα χρήματα ζητήθηκαν και δόθηκαν για την κατασκευή ταρτάν και έπεσαν διάφοροι κουτοπόνηροι και τσαμπουκάδες με μυστικά τηλέφωνα και υπόγειες διασυνδέσεις να καπελωθεί η προσπάθεια και να αλιεύσουν τα χρήματα γιατί θεωρούν ότι για άλλη μια φορά το στάδιο τους ανήκει και τα χρήματα να πάνε για χόρτο.
Ας ιεραρχήσουμε τελικά τις ανάγκες του Κολοσσαίου γιατί θα μας πάρει όλους η μπάλα ο νοών νοείτω .
Χατζηνικολάου Γιάννης

Καθηγητής φυσικής αγωγής



Δεν υπάρχουν σχόλια: