- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Αγώνας drift στη Σάμο 22 & 23 Ιουλίου στο λιμάνι Καρλοβάσου

Το drift θα μεταδοθεί ζωντανά από το SamosSport.gr σε συνεργασία με το sportal tv 
O καλύτερος αγώνας drift του καλοκαιριού , θα καπνίσει την Σάμο.
Το σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιουλίου ,το λιμάνι στο Καρλόβασι θα “βουλιάξει” από τους φίλιους του μηχανοκίνητου.


Ο σύλλογος μηχανοκίνητου αθλητισμού Σάμου (αυτά τα τρέλα παιδιά) με την βοήθεια και την εμπειρία της Proaction ,διοργανώνουν ένα θεαματικό διήμερο οπού ,όσοι παρευρεθούν θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό , και όσοι το χάσουν...θα χάσουν!!!

Αφού εξασφάλισαν την συμμετοχή μερικών από τους κορυφαίους οδηγούς drift στην Ελλάδα ,σιγουρεύοντας για τους θεατές άφθονη δόση θεάματος και ανταγωνισμού , αποφάσισαν να δώσουν στον αγώνα τους και λίγη διαφορετική λάμψη.

Έτσι ,το Σάββατο οι θεατές θα απολαύσουν από νωρίς το απόγευμα τις προπονήσεις των περίπου 25 αγωνιζομένων που στην προσπάθεια τους να διαβάσουν όσοι το δυνατό καλύτερα την διαδρομή ,θα κερνάνε θέαμα και καπνό τους παρόντες.

Με το πέρας της προπόνησης ,ο χώρος θα μετατραπεί σε έκθεση και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντα τα αγωνιστικά που θα λάβουν μέρος και να γνωρίσει τους οδηγούς τους ,αλλά παράλληλα να απολαύσει και τα οχήματα που θα οχήματα -για τα μάτια του και μόνο- από τον σύλλογο κλασικών οχημάτων Σάμου ,την λέσχη μοτοσυκλέτας Σάμου ,το vespa club Σάμου ,τον σύλλογο δικύκλων Πυθαγόρας καθώς και των αγωνιστηκων οχηματων του drift και του gp του Νησιου.Η εκδήλωση θα κρατήσει έως αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή ,ο χώρος θα μετατραπεί εκ νέου σε πίστα,και από τις 11 το πρωί το λιμάνι θα γεμίσει από καπνό και μουγκρητά κινητηρων.οι αγωνιζόμενοι βλέπεται πέρα από την νίκη,έχουν στο μυαλό τους και το να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους θεατές ,εξασφαλίζοντας το χειροκρότημα τους.

Οι μάχες των διπλών περασμάτων αναμένονται το απόγευμα ,ώστε η δύση του ηλίου να βρει τον αγώνα στην κορύφωση του και να συνοδέψει τους νικητές στο βάθρο τους.

Το κανάλι του μηχανοκίνητου αθλητισμού ,αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που καταβαλουν τα σωματεια,θα βρίσκεται στην πανέμορφη Σάμο,για να μεταφέρει το αποτέλεσμα της τρομερής προσπάθειας που καταβάλει το σωματείο και που σίγουρα θα μετουσιωθεί σε έναν καταπληκτικό αγώνα.

Η καρδιά του drift αλλά και η καρδιά της Σάμου,χτυπά στο Καρλόβασι το σαββατοκύριακο και όλοι πρέπει να είμαστε εκει.Για όσους θα βρίσκονται εκτός νησιού όμως,θα είναι εκεί το δικό σας κανάλι.

Από το απόγευμα του Σαββάτου στο κανάλι 1 του sportal tv θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την προπόνηση των αγωνιζομένων άλλα και την παρουσίαση όλων των οχημάτων που θα”ποζάρουν” στο λιμάνι.

Την Κυριακή επίσης ,από τις 11 το πρωί συντονιστείτε στο sportal και απολαύστε τον αγώνα της Σάμου από όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: