- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλανθρωπικός Αγώνας - Συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση της ''Βοήθειας στο Σπίτι'' της Σαμιακής Αρωγής

Διεθνή Ένωση Αστυνομικών
Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου
Σάμος 22/09/2017
Προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, Τ.Δ ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, Περιοδικά, Μπλοκ και Ιστολογία ΙΡΑ, ΜΜΕ.
Κοιν: Τ.Δ Χώρας.

Θέμα: Φιλανθρωπικός Αγώνας - Συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση της ''Βοήθειας στο Σπίτι'' της Σαμιακής Αρωγής.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΙΡΑ Σάμου έπαιξε μπάλα για Φιλανθρωπικό Σκοπό!
Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών αντιμετώπισε την τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 την Α.Ε.Σ Φοίνικα Μυτιληνιών Σάμου σε φιλικό αγώνα διαφορετικούς από τους άλλους. Κι αυτό διότι η φιλική αυτή αναμέτρηση διεξήχθη για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, που αφορούσε την στήριξη της προσπάθειας για την συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση της ''Βοήθειας στο Σπίτι'' της Σαμιακής Αρωγής.
Ο πρόεδρος Γιώργος Αβραμίδης και τα μέλη της Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα!, ποδοσφαιριστές, προπονητές, την Διοίκηση του Φοίνικα! Διαιτητές! Συναδέλφους Συνταξιούχους και εν ενεργεία Αστυνομικούς! Φίλους που τίμησαν και έδωσαν το παρών με την βοήθεια τους! τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου Αστυνόμο κ. Ανδρέα Βούβουνα και τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο για την μεγάλη συμβολή τους.
Την επόμενη ημέρα 21-9-2017 το πρωί ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ παρέδωσαν στην Σαμιακή Αρωγή για τη ''Βοήθεια στο Σπίτι'' τα τρόφιμα και τα είδει ένδυσης που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα.
servo peramikeko

          Ο πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
  Αβραμίδης Γεώργιος            Σακερλής Γεώργιος


Η είσοδος των δυο ομάδων ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και ΑΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ στον αγωνιστικό χώρο.
Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Διοικητής Α.Τ Καρλοβάσου Ανδρέας Βούβουνας, πρόεδρος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργος Αβραμίδης, ο ιερέας του Ιερού Ναού αγίου Αντωνίου παπά Μιχάλης και ο Στρατηγός ε.α Κυριάκος Πατσίδης.
Οι δυο ομάδες ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και ΑΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ μετά το τέλος του αγώνα για την αναμνηστική φωτογραφία.
ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Σεπτέμβριος 2017
Στέλιος Γλέζος, Κυριάκος Πατσίδης, Θεόφιλος Θεοδοσιάδης
Η χρυσή πεντάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Οι προπονητές δίνουν οδηγίες

Ευθύμιος Παπαδάμ Α' Βοηθός Διαιτητή, Γιώργος Αβραμίδης Αρχηγός ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, Βασίλειος Βούρος Διαιτητής αγώνα, Αντώνης Θράβαλος Αρχηγός ΑΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑ, Αλίκη Ρίγλη Β' Βοηθός Διαιτητή.
Ο Αρχηγός και πρόεδρος της ομάδας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργος Αβραμίδης απονέμει στον Διαιτητή του αγώνα Βασίλειο Βούρο το λάβαρο της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Αρχηγός και πρόεδρος της ομάδας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργος Αβραμίδης απονέμει στον Α' Βοηθό Διαιτητή του αγώνα Ευθύμιο Παπαδάμ το λάβαρο της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Ο Αρχηγός και πρόεδρος της ομάδας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Γιώργος Αβραμίδης απονέμει στην Β' Βοηθό Διαιτητή του αγώνα Αλίκη Ρίγλη το λάβαρο της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: