- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικός σύλλογος χρωματοσφαίρισης Σάμου Νέμεσις

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου Νέμεσις αποτελεί ένα εκ των δύο πανελλαδικά συλλόγων paintball με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και είναι ενεργός τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί της Σάμου.
Ξεκινώντας από μικρή παρέα εξελιχτήκαμε σε ένα επίσημο φορέα ο οποίος αναδεικνύει σταδιακά σε πανελλαδικό επίπεδο το Νησί μας μέσω των ανάλογων ιστοσελίδων στο χώρο του αθλήματος.
Καταφέραμε να αποκτήσουμε προσωρινή έδρα γραφείων στο παλαιό Γυμνάσιο Καρλοβάσου, πληθώρα εξοπλισμού και μέσων, τα οποία παραχωρούμε δωρεάν σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της χρωματοσφαίρισης, και μετά από παραχώρηση από τον Σύλλογο Σπαθαραίων του γηπέδου ποδοσφαίρου του Χωριού, πλησιάζουμε στην δημιουργία ενός τακτικού γηπέδου paintball έκτασης πέντε στρεμμάτων, κατάλληλου για οργάνωση αγώνων και με ανάλογες υποδομές για την παρακολούθηση τους από ενδιαφερόμενους θεατές.
Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να διαδώσουμε το άθλημα το οποίο εξασκούμε, να γνωστοποιήσουμε πανελλαδικά στους ενδιαφερόμενους για την πιθανή μελλοντική ανάπτυξη ενός τοπικού πρωταθλήματος, την ενίσχυση του Νησιού μας όσο αφορά τα εναλλακτικά αθλήματα και την στήριξη της κοινότητας των Σπαθαραίων, η οποία μας έχει στηρίξει.
Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω σας γνωστοποιούμε την διοργάνωση του πρώτου Πανσαμιακού Πρωταθήματος Paintball στο γήπεδο των Σπαθαραίων το Σάββατο 07 Οκτωβρίου από τις 14:00μμ και την Κυριακή 08 Οκτωβρίου από τις 12:00μμ. Οι αγώνες θα γίνονται με το σύστημα ομίλων και οι ομάδες θα αποτελούνται από πέντε άτομα η κάθε μια . Ο εξοπλισμός κάθε ομάδας θα παραχωρηθεί αποκλειστικά από το σύλλογο και θα είναι όμοιος για όλους τους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα είναι 50 ευρώ και συμπεριλαμβάνει 2000 χρωματοσφαιρίδια και πλήρες εξοπλισμό για όλη την ομάδα. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες των πέντε ατόμων θα πρέπει να υποβάλουν τις συμμετοχές τους και το χρηματικό αντίτιμο έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εγγραφές για την πόλη της Σάμου γίνονται στο 6983473911 και για το Καρλόβασι στο 6947121371. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε μας στο 6944847481.
Στο χώρο του γηπέδου θα υπάρχει χώρος για τους θεατές, όπως και επίσης οργανωμένο αναψυκτήριο για την εξυπηρέτηση τους.

Χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε την προσέλευση και απήχηση την οποία θα έχει η διοργάνωσή μας, και ξέροντας ότι η χρωματοσφαίριση αποτελεί ένα σχετικά άγνωστο άθλημα στην χώρα μας, σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε ενημερώνοντας τους κατοίκους του νησιού μας για την παραπάνω προσπάθεια μας για να επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση ομάδων και θεατών. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Επίσης για την άντληση περισσοτέρων πληροφοριών για τον Σύλλογό μας παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο του facebook: https://web.facebook.com/groups/668301449902636/
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σάμου Νέμεσις


Δεν υπάρχουν σχόλια: