- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στη Χίο το πρωτάθλημα των μεικτών ομάδων των Νησιωτικών ΕΠΣ από 3 έως 11 Ιανουαρίου 2018

Η Χίος θα φιλοξενήσει, τον προσεχή Ιανουάριο, τους αγώνες του 13ου Ομίλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Αυτό αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην Αθήνα, η οποία έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Χίου για να αναλάβει την διοργάνωση, που θα γίνει στις κατηγορίες Παίδων-Νέων και θα πάρουν μέρος οι Μεικτές ομάδες των Νησιωτικών Ενώσεων (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Χίος, Σάμος, Λέσβος). 

Αρχικά οι αγώνες είχαν αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν στην Κω, όμως το κόστος με το οποίο θα επιβαρύνονταν η Ομοσπονδία, σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των ομάδων ήταν αρκετά υψηλό και έτσι αποφασίστηκε η λύση της Χίου, αφού η ΕΠΣ του νησιού μας είχε εδώ και καιρό στείλει εναλλακτική πρόταση για την διοργάνωση των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε αναφέρει στην ΕΠΟ ότι θα υπάρξει πρόταση χορηγίας από την Aegean Airlines για να μειωθεί το κόστος των ομάδων των υπολοίπων Ενώσεων, κάτι που όμως δεν έγινε.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα γίνει στα γήπεδα του νησιού μας από τις 3 έως τις 11 Ιανουαρίου 2018.

Σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Χίου και είχε συνάντηση με την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, όπου τις γνωστοποιήθηκε η ανάθεση της διοργάνωσης. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Κώστας Νικολαϊδης (πρόεδρος), Πέτρος Μισιριώτης (Β’ Αντιπρόεδρος), Στρατής Φεργαδιώτης (γενικός γραμματέας), Νίκος Κοτσώνης (ταμίας)

(Πηγή: Ράδιο Αλήθεια Χίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: