- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΟ Σάμου – Α.Γ.Σ. Διαγόρας 6-0

Ο ΑΟ Σάμου που καιγόταν για βαθμούς μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Ραχών Ικαρίας. Το σκορ άνοιξε στο 5΄ο Αμυρσώνης , το 2-0 έγινε στο 17΄με αυτογκόλ, στο 30΄και στο 38΄ο Διαγόρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά με δυο πολύ καλές επεμβάσεις ο Μουτζούρης είπε όχι στους επιθετικούς των φιλοξενουμένων , έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0 . 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ: στο 53΄ο Αμυρσώνης 3-0, ακολουθούν δυο γκολ από τον νεοεισελθέντα στον αγωνιστικό χώρο Εμπουαγκέ στο 75΄και 78΄. Το χορό των γκολ έκλεισε ο Αμυρσώνης στο 84΄ πετυχαίνοντας το έκτο για την ομάδα του και το τρίτο προσωπικό του τέρμα. 
Διαιτητές: Κατόπης, Τζόλα, Καζόγλου.

Α.Ο. Σάμου: Μουτζούρης , Σεχάϊ , Βουδιώτης Αντωνίου, Ζήσης, Γκίλας, Δημητρίου, Γιωργαντζιάς , Αμυρσώνης , Φάλαρης, Κανιάς. (Καραμηνάς, Τόσκα, Τσιάβος, Εμπονταγκέ, Καραχριστοδούλου, Δήμας). 
Α.Γ.Σ.Διαγόρας : Καρούτσος, Xhelilaz, Πλακίδας, Τσαπαλιάρης, Α. Καρίμαλης, Σ, Τσαμουδάκης , Λ. Τσαμουδάκης, Μ. Καρίμαλης, Ε. Καρίμαλης, Τσεπέρκας, Καψής. ( Πολίτης, Πόρης, Στένος, Κρεμμυδας,Σκρίνος).










(Νικ. Οικονόμου)
http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: